HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Stoffen lamellen in veel kleuren en dessins

Textiel heeft altijd een warme uitstraling en kan goed aangepast worden op elke woonstijl. Stoffen lamellen zijn dus ook ideaal als raamdecoratie! Ze zijn geschikt voor elke ruimte, ook als het daar vochtig is. Laat je inspireren in onze woonwinkel of in onze mobiele showroom die door de regio Den Bosch rijdt. Bij De Bossche Tapijtschuur vind je altijd de stoffen lamellen voor jouw interieur!

Veilige en aangename stoffen

Komen de stoffen lamellen op de zonzijde te hangen? Vraag dan naar lamellen met een weerkaatsende coating. Door die coating wordt de warmte en het licht maximaal geweerd waardoor de temperatuur binnen aangenaam blijft. Of kies lamelstoffen die vlamvertragend zijn, wel zo’n veilig idee!

Ook in vochtige ruimtes

Wil jij stoffen lamellen in de badkamer of keuken? Dan kan dat! De collectie lamellen bevat varianten gemaakt van de exclusieve en sterke No Limits-stof. Die stof is vocht- en schimmelwerend waardoor het langer mooi blijft en uitstekend geschikt is voor vochtige ruimtes!

En op de werkplek

Behalve veel keus in dessins en kleuren, is er in deze collectie ook veel keus in soorten gordijnstoffen voor lamellen. De stof kan immers variëren in dikte, weving en wel of geen coating. Je kunt dus kiezen voor een transparante of semi-transparante stof zodat je een lamel hebt die veel of een beetje licht doorlaat. Zoek je juist iets verduisterends? Dan heb je ook daarin volop keus. En wil je stoffen lamellen voor op de werkplek? Dan raden wij je een stof aan waarmee je wel voldoende daglicht in de ruimte hebt, maar het licht niet hinderlijk in een beeldscherm is.

Breedtes van stoffen lamellen

Stoffen lamellen zijn er in 3 breedtematen, namelijk 89, 127 en 250 mm. De breedste lamellen, van 250 mm, worden in een lamelrail geplaatst en hebben iets weg van een paneelgordijn. De lamellen met smallere afmetingen worden voorzien van een ketting met verzwaringsgewicht waardoor ze mooi recht blijven hangen. Wil je keuze in afwerking? Dan heb je met de brede lamellen de meeste opties. Daar kunnen bijvoorbeeld houten latjes op aangebracht worden en ze kunnen over meerdere segmenten verdeeld worden.

Reiniging van stoffen lamellen

De reiniging van stoffen lamellen is goed zelf te doen. Maar laat je wel vooraf informeren over de beste manier voor de lamellen die jij hebt uitgekozen. Dat verschilt namelijk per soort stof. Zo kun je sommige lamellen het beste met een zachte borstel schoonmaken terwijl je voor andere een vochtige doek moet gebruiken. Ook zijn er stofsoorten die op de hand gewassen moeten worden. Als dat zo is, dan moeten ze uit de rails gehaald worden en de verzwaringsplaatjes en onderketting verwijderd. Na het wassen en afspoelen kunnen ze direct nat teruggehangen worden met de gewichtjes en ketting. Sommige stoffen lamellen mogen in de wasmachine.

Stoffen lamellen bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Stoffen lamellen wil je zelf zien en voelen. En daarvoor kom je naar onze woonwinkel of bezoek je de mobiele showroom als die bij jou in de buurt is. Wij beschikken over een heel uitgebreide collectie stoffen lamellen en werken met een team enthousiaste vakmensen die je graag persoonlijk interieuradvies geeft. En kies je voor deze mooie lamellen voor jouw interieur? Dan regelen wij dat ze in onze eigen ateliers op maat gemaakt worden en door onze mensen zorgvuldig gemonteerd in jouw huis. Zien we je snel?

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.