Onze beoordeling

Transparante Duette®Shades

NU MET 15% KORTING

Transparante Duette®Shades

NU MET 15% KORTING

Transparante Duette®Shades

NU MET 15% KORTING

157

kleuren

Transparante Duette®Shades adviseer ik samen met gordijnen.

Transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Mooi, filteren subtiel en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn transparante Duette®Shades.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

 

Transparante Duette®Shades, raamdecoratie voor subtiel licht

Transparante Duette®Shades geven een subtiel licht in elke ruimte en op elk kantoor. Wij laten je dat graag zien in onze woonwinkel in Den Bosch; De Bossche Tapijtschuur. Een woonwinkel waar we op 1.500 m2 alle soorten raamdecoratie tentoonstellen. En dus ook de transparante Duette®Shades . Kom gerust langs en we inspireren je graag met de vele voorbeelden en een persoonlijk interieuradvies!

Stijlvolle raamdecoratie voor elk interieur

De Duette®Shades zijn stijlvolle raamdecoratie maar ook nog eens heel praktisch. Ideaal dus! Ze geven een subtiele lichtinval, zijn energiebesparend, combineren goed met andere raamdecoratie en zijn heel geschikt om het licht te filteren als je achter een beeldscherm werkt of naar een televisie wilt kijken.

Plooien van smal tot breed

Zowel voor grote als kleine ramen en ramen met smalle glaslijsten zijn de Duette®Shades geschikt. Ze kunnen namelijk in smalle tot brede plooien uitgevoerd worden. Zo is er bij de transparante Duette®Shades de keus uit 3 plooibreedtes; 25 en 32  mm. Ons advies? Kies de brede plooi voor grote ramen, dat geeft het interieur een stoere uitstraling. En plaats Duette®Shades met een smalle plooi bij kleinere ramen of draaikiepramen. Door de smalle plooi steekt de gordijnstof dan niet buiten de glaslijst.

Top-down en bottom-up? Jazeker!

De weving, dikte en coating van een gordijnstof bepaalt hoeveel licht wordt doorgelaten. Bij de transparante Duette®Shades is dat natuurlijk maximaal en wordt het licht in het interieur mooi gefilterd. Wil je toch meer licht of even ongestoord naar buiten kunnen kijken? Schuif ze dan net zover open als jij dat wilt. En door het handige top-down bottom-up fixeer je ze gewoon precies daar in het raam, waar jij dat het best vindt.

Combineer het met verduisterende gordijnen

Overdag wordt het licht door de transparante Duette®Shades aangenaam gefilterd, maar ’s avonds is er natuurlijk amper privacy. Dat is makkelijk op te lossen; door ze te combineren met andere raamdecoratie zoals verduisterende gordijnen. Een stijlvolle en praktische combinatie omdat het ook geluiddempend is.

Elektrische bediening

Geef je de voorkeur aan Duette®Shades met elektrische bediening? Dan kan dat. Wil je ze liever met de hand bedienen? Dan heb je de keuze uit een draaistok en de handgreep LiteRise®. Die laatste is een koordloos handgreepmodel voor rechthoekige ramen waarbij je de onderlat op elke gewenste hoogte kunt vastzetten. En wil je een kindveilig systeem? Kies dan de SmartCord®; 100% childsafe waarbij het koord altijd dezelfde lengte houdt.

Vlamvertragend, energiebesparend en stofwerend

Duette®Shades zijn energiebesparend en kunnen het warmteverlies tot maar liefst 25% beperkten. Deze stijlvolle raamdecoratie is ook leverbaar in vlamvertragende en stofwerende stoffen. Bij die laatste is regelmatig afborstelen vaak al genoeg om ze schoon te houden. Wil je ze toch een keertje wassen? Dan kan dat meestal ook maar check dan wel vooraf het wasvoorschrift of vraag ons om advies. En zijn de Duette®Shades elektrisch bediend? Kijk dan uit dat de elektronica niet in aanraking komt met water!

Duette®Shades, ideale raamdecoratie op de werkplek

Op de werkplek zijn de transparante Duette®Shades echt ideaal. Je kunt hiermee in natuurlijk daglicht werken terwijl het licht niet hinderlijk is als je in het beeldscherm kijkt. Iets wat natuurlijk ook gewoon heel handig is voor iedereen die in de woonkamer of slaapkamer t.v. wilt kijken.

Persoonlijk interieuradvies in Den Bosch

Elk interieur is anders en elke persoonlijke smaak in woninginrichting ook. Toch vind je bij ons altijd iets dat jou zal aanspreken en dat past in jouw interieur. Ons assortiment is namelijk verrassend groot, de prijzen zijn concurrerend en onze service persoonlijk en vakkundig. Laat je inspireren en persoonlijk adviseren in onze woonwinkel op de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch. En maak je vooraf even een afspraak? Dan weet je zeker dat er altijd iemand voor je klaarstaat en om je te helpen met de interieurinrichting die bij jou past!

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur