HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Loux

Evisa

Florie

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Veel keus in transparante gordijnen

Transparante gordijnen geven elk interieur sfeer door het zachte licht dat ze binnenlaten. Want deze mooie gordijnen van ragfijne stof filteren het licht subtiel en hinderen enigszins de directe inkijk. De ideale raamdecoratie voor elk interieur dus en die vind je volop in onze woonwinkel in Den Bosch. Wij maken de transparante gordijnen voor jou op maat; in de kleur en het dessin van jouw keuze, met de gewenste gordijnplooi en natuurlijk nadat wij ze zelf nauwkeurig ingemeten hebben!

Groot assortiment in Den Bosch

In onze collectie vind je transparante gordijnen van heel diverse gordijnstoffen. Zoals de Toppoint gordijnen van innovatief garen, gemaakt volgens de meest recente technieken. Die hebben een betere kleurechtheid en zijn vochtbestendig, vuilafstotend, vlamvertragend en isoleren warmte en geluid.

Gordijnplooien bij transparante gordijnen

Ook de transparante gordijnen kunnen op heel verschillende manieren geplooid worden. Welke gordijnplooi je kiest, bepaalt ook weer de uitstraling die het gordijn op het interieur heeft. Wij adviseren je daar persoonlijk in zodat je zeker weet dat je een gordijnplooi kiest die mooi staat bij jouw woonstijl en bij het gordijn van jouw keuze. En heb je ook gekozen voor overgordijnen? Dan letten we er natuurlijk ook op dat de gordijnplooi van de transparante gordijnen daar goed bij passen!

Soorten plooien

De keuze in gordijnplooien is ruim, en dat kan lastig kiezen zijn. Wij helpen je daarin maar om je vast een idee te geven zetten we hier wat soorten plooien voor gordijnen voor je op een rij:
• Enkele plooi; een plooi waarbij het gordijn heel strak valt. Heel geschikt als je een rustige uitstraling wenst of een modern interieur hebt.
• Dubbele plooi of de dubbele retourplooi: een royale plooi die het gordijn wat meer volume geeft.
• Tri-plooi; een driedubbele plooi die vaak gekozen wordt in de meer klassieke interieurs.
• Ingeslagen ring; niet echt een gordijnplooi maar een alternatief voor de gebruikelijke plooien. Deze versie wordt vaak gekozen in zowel landelijke als industriële interieurs.
• Wave; een gordijnplooi die perfect golft en eenzelfde soort effect geeft als de ingeslagen ring.
Wil je deze gordijnplooien eens zelf zien? Kom dan langs in onze woonwinkel, daar zie je alle voorbeelden en zijn wij er om je er nog veel meer over te vertellen en je erin te adviseren.

Vlamvertragende gordijnen

Met vlamvertragende gordijnen kies je voor wat extra zekerheid in huis. En dat is ook mogelijk bij transparante gordijnen. Wij hebben in onze collectie verschillende transparante gordijnstoffen die voldoen aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1. Dat betekent dat ze het risico op brandschade beperken. Iets wat voor kantoren vaak een vereiste is als je daar gordijnen wilt ophangen.

Persoonlijk interieuradvies bij transparante gordijnen

Transparante gordijnen zorgen voor een stijlvolle touch in elk interieur en zijn ook nog eens geluiddempend waardoor de akoestiek verbetert. Wil jij dat ook in jouw huis of kantoor maar weet je niet goed welke stijl het beste past? Vraag ons dan om persoonlijk interieuradvies. Je kunt daarvoor van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Of maak een afspraak voor een bezoek van onze mobiele showroom, die rijdt door de regio Den Bosch zodat je de vele gordijnstalen meteen in huis kunt beoordelen!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Bossche Tapijtschuur

Bloem

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.