HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Transparante paneelgordijnen, bij De Bossche Tapijtschuur – Den Bosch

Transparante paneelgordijnen zijn imposant en sfeervol. Ze kunnen uitgevoerd worden in heel grote maten wat ze bij uitstek geschikt maakt voor grote ramen, schuifpuien en hoge raampartijen. En in de transparante variant worden het echte sfeerbepalers in de ruimte. Benieuwd of dit ook iets is voor jouw interieur? Of hoe ze er in het echt uitzien? Dan kom je ze snel zelf bekijken in onze woonwinkel in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur. Daar vind je een uitgebreide collectie paneelgordijnen, talloze gordijnstoffen en een enthousiast team dat je graag adviseert zodat ook jij de mooiste raamdecoratie thuis kunt laten ophangen.

Transparant, transparanter, meest transparant…

Verschillen in transparantie? Ja, dat is mogelijk. Een openingsfactor bepaalt namelijk de mate van transparantie. Dat kan variëren van 1% tot 5% waarbij een grote factor meer licht doorlaat. Hoe dit er in het echt uitziet? Daarvoor nodigen we je graag uit in onze woonwinkel waar je de transparante paneelgordijnen met verschillende openingsfactoren kunt vergelijken.

Eenvoudig schoon te maken

Transparante paneelgordijnen zijn doorgaans eenvoudig schoon te maken. Zeker als je een gordijnstof hebt die is voorzien van een teflon coating. Dat is een vuilafstotende beschermlaag waardoor het reinigen heel gemakkelijk gaat en vaak zelfs overbodig wordt. Kies je een gordijnstof zonder coating dan kan er natuurlijk eens een vlek op komen. Die kun je meestal wel verwijderen met een droge doek of borstel. Wat we je in ieder geval sterk afraden is om hard op de stof te wrijven, te schrobben of er een schoonmaakmiddel bij te gebruiken. Lukt het niet om het paneelgordijn schoon te krijgen? Dan kom je naar ons voor advies of voor onze stoomservice voor gordijnen.

In combinatie met andere raamdecoratie

Privacy is lastig met transparante paneelgordijnen, je kunt er immers goed doorheen kijken. Dat is prettig omdat je daarmee naar buiten kunt kijken als jij dat wilt en het licht in huis mooi gefilterd wordt. Maar voor privacy heb je een andere stof of een ander materiaal nodig. En dat kan, als je ze combineert met andere raamdecoratie. Een keuze die verrassend mooi kan uitpakken. Zo kun je ze combineren met rolgordijnen. Die kunnen als je dat wilt van dezelfde stof gemaakt worden, maar dan in een dikte dat het verduisterend is. Zo heb je niet alleen meer privacy, je creëert ook een mooi geheel in de ruimte!

Divers afgewerkt

Net als alle andere paneelgordijnen kunnen ook de transparante paneelgordijnen heel divers afgewerkt worden. We passen ze dus aan op jouw woonstijl en jouw smaak. Met tal van variaties maken we unieke paneelgordijnen. Bijvoorbeeld door variaties in stofsoort, kleur en/of latjes. Zo kun je op de panelen houten of aluminium latjes laten aanbrengen. Of de panelen laten uitvoeren met zowel transparante stof en semi-transparante stof. En is er in dezelfde ruimte een kleiner raam waar geen paneelgordijn voor past? Dan kun je daar een rolgordijn ophangen die we laten maken van dezelfde stof als de paneelgordijnen.

Persoonlijk interieuradvies en concurrerende prijzen

Paneelgordijnen zijn prachtig, maar ze zijn pas echt heel mooi als ze perfect passen in jouw interieur. En wij helpen je dat te realiseren. Met persoonlijk interieuradvies door onze vakmensen. Wil je dat ook? Kom dan langs en we inspireren je met ons ruime aanbod in transparante paneelgordijnen. En we verrassen je ook met onze concurrerende prijzen! Onze woonwinkel aan de Oude Vlijmenseweg is geopend van maandag tot en met zaterdag en heeft een eigen parkeerplaats voor de deur. We staan voor je klaar!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.