HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Transparante plisségordijnen, bij de woonwinkel in Den Bosch

Met transparante plisségordijnen heb je altijd een aangename subtiele lichtfiltering in huis. En als extra pluspunt: ze zien er nog stijlvol uit ook! Dat noemen wij de perfecte raamdecoratie, en die vind je bij de woonwinkel in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur. De transparante plissés zijn uitvoerbaar in talloze kleuren, stoffen, structuren en varianten. Wij kunnen dus altijd de plissés maken die het mooist staan in jouw interieur. En wil je daar advies bij? Dan geven we je dat graag. Net als dat we het graag zorgvuldig voor je opmeten en in onze eigen ateliers mooi voor je laten maken.

Gecombineerd met overgordijnen; een fijne akoestiek en volop privacy

Transparante plissés staan prachtig maar bieden niet veel privacy. Wil je dat wel terwijl je ook deze mooie plisségordijnen in huis wilt? Dan combineer je ze met andere raamdecoratie zoals royale overgordijnen. Die dikkere stof is stijlvol, geeft de gewenste privacy, isoleert heel goed en verbetert ook nog eens de akoestiek.

Transparante plissés met coating

Sommige gordijnstoffen zijn al voorzien van een coating zodat je de keuze hebt uit lichtwerende en warmtewerende stoffen. Voorbeelden hiervan kun je altijd bekijken in onze woonwinkel in Den Bosch!

Schoonmaken van transparante plisségordijnen

De transparante plisséstoffen zijn al stofwerend gemaakt middels een speciale behandeling. Het gevolg daarvan? Je hoeft ze alleen maar zo nu en dan schoon te borstelen! Vind je het prettiger om ze toch soms fris te wassen? Check dan altijd vooraf goed het wasvoorschrift. En bij een elektrische bediening moet je er natuurlijk goed voor zorgen dat de elektronica niet met het water in aanraking komt!

Eenvoudige montage

Voor de montage van plisségordijnen kun je kiezen voor het EasyClick-systeem. Daarmee worden de plissés tegen het kozijn aan gemonteerd zonder dat er in de kozijnen geboord of geschroefd wordt. EasyClick is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, mooi afgewerkt en veilig voor kinderen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bossche Tapijtschuur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Transparante plisségordijnen bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Wil jij ook graag stijlvolle raamdecoratie in huis? Dan zijn de transparante plisségordijnen misschien wel wat voor jou! Laat je inspireren en informeren in onze woonwinkel of mobiele showroom die in de regio Den Bosch rondrijdt. Op beide locaties zijn onze ervaren vakmensen aanwezig om je persoonlijk te adviseren. Kom je eens langs? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag!

 

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.