HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Transparante rolgordijnen filteren het licht subtiel

Transparante rolgordijnen brengen sfeer in jouw interieur met het subtiel gefilterde licht en zijn gelijktijdig ook heel functioneel. Een veelzijdige raamdecoratie dus. Wil je weten hoe deze rolgordijnen ook in jouw huis het licht mooi kunnen filteren? Vraag ons dan om advies. Onze vakmensen staan voor je klaar in onze woonwinkel in Den Bosch en rijden rond in de regio met onze mobiele showroom.

Rolgordijnen, op maat afgewerkt

Ook rolgordijnen laten wij op maat afwerken. Zo weet je zeker dat je raamdecoratie kiest die zowel qua stijl als functionaliteit perfect past bij jouw interieur en woonwensen. En er zijn dan ook genoeg mogelijkheden in afwerking. Zoals de keuze uit een mooie cassette of zijgeleiding waarbij die laatste vooral heel slim is in dakramen omdat het gordijn dan mooi strak blijft hangen en er geen kieren aan de zijkant zijn. Ook kunnen ze afgewerkt worden met onderlatten. Dat zijn eigenlijk verzwaringsprofielen waardoor het rolgordijn mooi strak hangt maar ze zijn ook gewoon heel mooi. Wil je wat extra allure in huis, dan kun je ze dus ook als stylingselement aan het rolgordijn laten toevoegen. De onderlatten zijn er in verschillende kleuren, materialen en vormen. De voorbeelden daarvan vind je in onze woonwinkel.

Rolgordijnen + Overgordijnen = sfeer, privacy en akoestiek

Combineer je transparante rolgordijnen met overgordijnen dan zorgt dat voor sfeer, privacy en akoestiek. Een stijlvolle en slimme combinatie dus! De overgordijnen geven immers meer privacy en zorgen voor een betere akoestiek en geven ook nog meer warmte en sfeer in jouw interieur. Natuurlijk zijn ook de kleuren of dessins bepalend voor die sfeer. Wil je bijvoorbeeld rust in huis? Dan creëer je eenheid in raamdecoratie en combineer je bijpassende tinten. Houd je wel van contrast? Dan kun je mooie tegengestelde kleuren kiezen. Wij staan voor je klaar om een mooie combinatie in de gordijnstoffen te zoeken die past bij jouw interieur!

Rolgordijnen van dezelfde transparante stof als paneelgordijnen?

Houd je van rolgordijnen en van paneelgordijnen? Of kun je niet voor alle ramen de grotere paneelgordijnen hangen? Dan kies je voor paneelgordijnen én rolgordijnen in dezelfde transparante stof! Wij laten ze voor jou op maat maken zodat de verschillende gordijnen een rustige balans vormen in jouw interieur!

Transparante rolgordijnen op maat gemaakt

Bij De Bossche Tapijtschuur houden we van maatwerk. En dus laten we ook de transparante rolgordijnen voor jou op maat maken en we zorgen dat ze netjes gemonteerd worden. Of je nu de voorkeur hebt voor elektrische bediening, afgewerkt met een cassette of zijgeleiding, wij regelen het. Kom langs in onze woonwinkel in Den Bosch en we laten je zien wat er allemaal mogelijk is met de kleuren, materialen en afwerking bij rolgordijnen. Wil je dus inspiratie en persoonlijk interieuradvies in rolgordijnen of andere raamdecoratie? Dan heten wij je van harte welkom. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.