Onze beoordeling

Transparante vouwgordijnen

NU MET 15% KORTING

Transparante vouwgordijnen

NU MET 15% KORTING

1483

kleuren

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Transparante vouwgordijnen voor sfeer in elk huis, Den Bosch

Ben jij op zoek naar transparante vouwgordijnen voor jouw huis? Bezoek dan onze woonwinkel in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur. Wij hebben een uitgebreide collectie transparante vouwgordijnen waarmee ook jij een aangename sfeer brengt in jouw interieur. Want transparante vouwgordijnen filteren het licht subtiel en zijn ook nog eens uiterst functioneel. Zo kun je ze halverwege het raam hangen, mooi combineren met een bijpassend gordijn, in vochtige ruimtes hangen maar ook voor ramen met aparte vormen laten maken. Kom langs en vraag ons naar de vele mogelijkheden. We laten je graag de talloze transparante stoffen zien en geven je direct persoonlijk interieuradvies.

Doorschijnend tot helemaal blikdicht

De mate waarin een vouwgordijn doorschijnend is, wordt bepaald door de weving, stofdikte en een eventuele coating. Want er is een verschil in transparantie. Zo zijn er doorschijnende stoffen die het licht subtiel filteren, zoals de dunne in-betweens, en er zijn semi-transparante stoffen. Die gordijnstoffen zijn wat dikker, blikdicht dus. De inkijk wordt dan wel geblokkeerd maar nog steeds kan het daglicht daarbij naar binnen schijnen. Hoe transparant de vouwgordijnen ook zijn, in beide gevallen bieden ze ’s avonds geen optimale privacy. Daarvoor kun je ze beter combineren met andere raamdecoratie zoals overgordijnen of verduisterende gordijnen. Dan heb je in jouw huis het beste van allebei; mooi licht overdag en volop privacy in de avond!

Vouwgordijnen; ook voor vochtige ruimtes of buiten

Wij laten de transparante vouwgordijnen maken in onze ateliers en kunnen ze helemaal naar jouw wens afwerken. Zo kun je kiezen voor verschillende stoffen zoals vlamvertragende screenstoffen of de innovatieve No Limits-stoffen. Dat is een sterke stof die geschikt is voor vochtige ruimtes waardoor je de vouwgordijnen ook in de keuken of badkamer kunt hangen. Ook hebben ze een hele hoge UV-resistentie wat betekent dat de kleur praktisch niet vervaagt onder invloed van zonlicht. Laat je jouw transparante vouwgordijnen van een No Limits-stof maken? Dan kun je ze dus binnen in de keuken of badkamer ophangen of buiten in de tuin of op het balkon.

Op maat gemaakt

Natuurlijk wil je raamdecoratie die echt mooi staat, en daarvoor moeten ze op maat gemaakt worden. Dat is ook wat wij voor jou doen als je bij ons jouw transparante vouwgordijnen bestelt. Ongeacht of je dat voor een klein of groot raam doet of voor een raam met een afwijkende vorm. Onze eigen mensen meten het zorgvuldig in en installeren het vakkundig. Ook zorgen we voor een hoge kwaliteit in de afwerking van de vouwgordijnen. Zo passen we de baleinen en garens aan op de kleur van de gordijnstof. En heeft de gordijnstof van jouw keuze een doorlopend dessin? Dan plaatsen we de baleinen aan de achterzijde zodat het dessin niet wordt doorbroken.

Transparante vouwgordijnen met vakkundige service, bij De Bossche Tapijtschuur

Bij De Bossche Tapijtschuur is vakkundige service en persoonlijk advies gegarandeerd. Wil je weten wat ons advies is voor raamdecoratie in jouw huis? Of wat mogelijk is met transparante vouwgordijnen in jouw interieur? Vraag het ons! Van maandag tot en met zaterdag staan we voor je klaar in onze woonwinkel in Den Bosch!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur