Onze beoordeling

Verduisterende Duette®Shades

NU MET 15% KORTING

Verduisterende Duette®Shades

NU MET 15% KORTING

157

kleuren

Verduisterende Duette®Shades zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Duette®Shades verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Duette®Shades heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

 

Verduisterende Duette®Shades bij De Bossche Tapijtschuur

Op zoek naar stijlvolle én verduisterende raamdecoratie? Kom dan de Duette®Shades bekijken in onze woonwinkel De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Deze raambekleding is elegant of juist stoer met brede plooien maar altijd met de unieke honingraatstructuur. Wij maken deze mooie Duettes®Shades voor jouw interieur op maat in onze ateliers. En heb je een raam met een afwijkende maat? Ook dan kunnen wij ze voor jouw interieur laten maken. Kom snel langs en we adviseren je graag wat mooi zal staan bij jouw woonstijl.

Voor grote ramen en smalle glaslijsten

De verduisterende Duette®Shades kunnen in 3 verschillende plooibreedtes uitgevoerd worden; 25 en 32 mm. Bij grote ramen staan de brede plooien heel stoer en robuust. Wil je liever wat eleganters? Kies dan een van de smallere plooibreedtes. Die passen trouwens ook in ramen met smalle glaslijsten, zoals van een draaikiepraam. En, handig, je kunt ze zonder boren of schroeven laten monteren in de kozijnen. De Duette®Shades zijn namelijk heel geschikt voor het handige EasyClick-systeem waarmee je geen gaten in de kozijnen krijgt.

Combineer ze met in-between gordijnen!

Verduisterende Duette®Shades maken het in huis echt donker. De stof verduistert al heel goed en ze hebben geen kleine gaatjes voor koorden die de stof ophalen. Want die zijn aan de binnenzijde verwerkt! Superhandig en superdonker dus! Maar we begrijpen heel goed dat je overdag wel licht in huis wilt. Daarom adviseren we de combinatie met in-betweens of transparante gordijnen vaak. Dat is stijlvol, zorgt voor een prettige filtering van het licht in huis én het voorkomt de directe inkijk.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Zeker in een slaapkamer wil je dat het donker is als jij gaat slapen. Raamdecoratie moet het daar dus echt donker maken. Ook als je op een zolder slaapt met een draaikiepraam of op een slaapkamer met een lichtkoepel. Daarom zijn de verduisterende Duette®Shades juist daar een slimme keus. Daarmee wordt de ruimte wel echt donker. Ook is deze raamdecoratie isolerend waardoor er geen extra warmte door de ramen naar binnen komt. En hangen de Duette®Shades te hoog om erbij te kunnen? Ook dan is de bediening geen probleem. Ze zijn er in verschillende bedieningsvormen zoals elektrisch of met bedieningsstok.

Schoonmaken van verduisterende Duette®Shades

Verduisterende Duette®Shades schoonmaken is geen probleem. Ze zijn al stofwerend waardoor je ze eigenlijk alleen maar hoeft te borstelen en soms even afnemen met een vochtige doek. Zijn ze elektrisch bedienbaar? Let dan goed op dat de techniek niet met het water in aanraking komt.

Duette®Shades op maat gemaakt, bij De Bossche Tapijtschuur

Bij De Bossche Tapijtschuur weet je zeker dat de verduisterende Duette®Shades zo gemaakt worden dat ze perfect passen in jouw interieur. De adviseurs helpen je daarvoor eerst op weg met een persoonlijk interieuradvies. Vervolgens meten onze eigen mensen de maten zorgvuldig op en laten we de Duette®Shades in onze ateliers op maat maken. Tenslotte worden ze netjes gemonteerd volgens afspraak. Nieuwsgierig naar onze service en de Duette®Shades? Dan ben je van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze woonwinkel in Den Bosch. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur