HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur in Den Bosch ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Verduisterende of gevoerde gordijnen maken kamers echt donker

Kamers die echt donker zijn als jij dat wilt? Dat kan met verduisterende gordijnen of gordijnen die gevoerd zijn zodat ze verduisteren. In De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch vind je zowel gordijnen die van zichzelf al verduisterend zijn, als gordijnen die we kunnen laten voeren met een verduisteringsstof. Zo heb je extra veel keus in raamdecoratie voor de slaapkamer of woonkamer. Wij helpen je graag daarin de beste keus te maken en staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. Kom je snel eens langs?

Verduisteringsstof, vier versies

Bijna elk gordijn kan verduisterend gemaakt worden. Je kiest dus eerst de gordijnstof die jij mooi vindt en die perfect staat in jouw interieur. En wil je voor die ruimte wel een verduisterend gordijn maar is de stof dat niet? Dan laten wij het voor jou voeren met een van de volgende verduisteringsstoffen:
• Basic : een verduisteringsstof die beschermt
• Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling
• Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
• Blackout: een stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Geplooide verduisterende gordijnen

Een laag verduisteringsstof in een gordijn kan het hele pakket best zwaar maken. Toch hoeft dat niet van invloed te zijn op de gordijnplooi waarmee het afgewerkt wordt. Vrijwel altijd kunnen we ze in de plooi van jouw keuze laten maken. Of dat nu een strakke enkele plooi is, de eigentijdse Wave-plooi of de meer klassieke Tri-plooi. Om precies te weten welke plooien mogelijk zijn bij de verduisterende gordijnen van jouw keuze, kun je het beste langskomen voor advies door ons team van vakmensen. Zij helpen je graag aan gordijnen die zowel verduisterend zijn als passen in jouw interieur.

Gordijnvoering heeft veel voordelen

Natuurlijk is het fijn dat verduisterende gordijnen met voering de ruimte echt donker maken. Maar wist je dat die gordijnvoering nog veel meer voordelen heeft? Het zorgt onder andere voor een betere akoestiek doordat het geluid dempt. De voering kan verkleuringen van de gordijnstof tegengaan. En ze zorgen voor een prettiger binnentemperatuur doordat ze de warmte buiten of juist binnen houden.

Persoonlijk interieuradvies bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Verduisterende gordijnen zijn ideaal om te combineren met andere raamdecoratie zoals vouwgordijnen of jaloezieën. Wil je daar advies in? Of ben je op zoek naar mooie, nieuwe verduisterende gordijnen? Kom dan langs bij De Bossche Tapijtschuur. Bij ons vind je ook het Versus gordijn van Toppoint, een 2-in-1 Wave gordijn dat zowel het licht mooi kan filteren als de kamer kan verduisteren. Ons team staat voor je klaar met koffie, een persoonlijk interieuradvies en natuurlijk een hele ruime collectie aan gordijnen tegen scherpe prijzen. Wil jij ook advies speciaal gericht op jouw woonstijl en de mogelijkheden van jouw huis? Maak dan nu een afspraak en we zien je snel in onze woonwinkel in Den Bosch!

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.