HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Ga je voor een stoere, robuste look? Kies dan voor een bredere plooi. Deze staat heel mooi bij hoge ramen.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Verduisterende plisségordijnen, ook bij ramen met aparte vormen

Verduisterende plisségordijnen maken het echt donker in de ruimte. En ze zijn ook nog eens geschikt voor ramen met aparte vormen zoals een serreraam, dakraam of lichtkoepel. Wil je daarvoor raamdecoratie op maat gemaakt hebben? Dan kom je naar de woonwinkel in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur. Wij helpen je met persoonlijk interieuradvies, vakkundige service en dat tegen concurrerende prijzen. Kom snel langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Verduisterende plisségordijnen voor licht én privacy

Direct donker in huis, dat kan met verduisterende plisségordijnen. Ze zijn dus ideaal voor de slaapkamer en kinderkamer maar je kunt ze ook mooi in de huiskamer ophangen. En wist je dat je ze ook in verschillende varianten kunt laten maken? Zoals het top-down-systeem waarbij je ze zo ophangt dat overdag het daglicht toch naar binnen kan schijnen. Of het handige Day & Night-model. Daarin zitten 2 stofsoorten, bijvoorbeeld transparante plisséstof voor overdag en een verduisterende stof voor ’s avonds en de nacht.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bossche Tapijtschuur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Smalle of brede plooien

De Bossche Tapijtschuur heeft voor elk raam de juiste plisségordijnen. Zoals voor de dakramen op zolder zodat je daarvan ook een fijne slaapkamer kunt maken. Want voor de smalle glaslijsten van die dakramen zijn de plissés met smalle plooien van 20 mm heel geschikt. Heb je grote ramen waarvoor je de plisségordijnen wilt ophangen? Dan raden we je aan om eens naar de te kiezen voor een bredere plooi.

Voor de werkkamer, thuis of op kantoor

Overdag wil je niet in het donker werken, maar iets minder licht dat in je beeldscherm schijnt zou toch wel fijn zijn! Dan is een verduisterend plisségordijn heel handig op de werk- of studeerkamer. Dit gordijn kan halverwege het raam gezet worden zodat het de lichtinval maar ook inkijk blokkeert. En combineer je ze met de ragfijne in-betweens dan wordt het daglicht meteen ook aangenaam gefilterd!

Plissés met coating

Ook de verduisterende plisségordijnen zijn er met coating. De extra laag weerkaatst het licht én de warmte zodat het niet te warm wordt binnen. En wil je een vlamvertragend plisségordijn omdat het voor een kantoor is? Dan hebben we daarin ook verschillende verduisterende plisséstoffen in ons assortiment zodat je er altijd een kan vinden die mooi past in jouw interieur.

Het schoonmaken van plisségordijnen

Wist je dat plisségordijnen zo behandeld zijn dat ze stofwerend zijn? Ofwel, het is niet nodig om ze steeds te wassen! Zo nu en dan borstelen is al genoeg om ze mooi te houden. Wil je ze toch eens wassen? Dan kan dat meestal wel maar volg dan wel het wasvoorschrift. En zijn de plisségordijnen elektrisch bediend? Dan is het naturlijk belangrijk dat de electronica niet in aanraking komt met het water.

Verduisterende plisségordijnen voor concurrerende prijzen, bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Laat je informeren en inspireren in onze woonwinkel: De Bossche Tapijtschuur. Wij hebben een heel uitgebreide collectie verduisterende plisségordijnen en adviseren je graag hoe je die mooi op jouw interieur kunt aanpassen. Het aanbod is altijd concurrerend, de service uitstekend en de koffie smaakt goed! Zien we je snel? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en je kunt voor de deur parkeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.