HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Verduisterende rolgordijnen, scherp geprijsd

Een donkere slaapkamer, die maak je met verduisterende gordijnen. En dat kan dus heel goed met bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen! Wij hebben daarvoor een grote collectie verduisterende gordijnstoffen waarmee je altijd de mooiste rolgordijnen voor jouw huis kunt laten maken. Of dat nu voor de woonkamer, jouw slaapkamer of de kamer van de kinderen is! Bekijk snel zelf deze ruime collectie bij De Bossche Tapijtschuur en we verrassen je graag met onze scherpe prijzen.

Echt verduisterende gordijnstoffen

Verduisterende rolgordijnen moeten natuurlijk een ruimte ook echt verduisteren. En dus mag er ook niet via de zijkant nog licht doorheen kieren. Dat kunnen we ook voorkomen, door de rolgordijnen te monteren met zijgeleidingsprofielen. Ook de dikte, weving en een eventuele coating is van invloed op de mate van verduistering. Je kunt kiezen uit geheel verduisterende rolgordijnen tot rolgordijnen van stoffen die maar deels verduisteren. Wij hebben voor elke kamer in jouw interieur gordijnstoffen om rolgordijnen te maken, van transparant tot verduisterend. Zodat je het licht en de privacy in jouw kamer net zo kunt regelen als jij wilt!

Veel voordelen met verduisterende rolgordijnen

Kies je voor de verduisterende rolgordijnen, dan profiteer je van veel voordelen! Want behalve dat ze een ruimte goed donker maken, kunnen ze ook warmtewerend zijn, vuilafstotend en/of vlamvertragend. Het is maar net welke gordijnstof jij kiest!

In combinatie met andere raamdecoratie

Dat je ’s avonds volop privacy hebt of in de ochtend lekker kunt uitslapen, is zo’n fijn voordeel van verduisterende raamgordijnen. Maar wil je dat het overdag niet geheel donker in huis is, dan moet je ze toch open zetten. En dan heb je helemaal geen privacy meer. Een mooie tussenweg vind je dan in de combinatie met andere raamdecoratie. Een mooie combinatie is bijvoorbeeld die met transparante gordijnen. Ook voor jouw woonstijl kunnen we mooie combinaties in raamdecoratie vinden. Kom langs en we adviseren je graag voor jouw interieur!

Lichtfilterend en geluiddempend

De combinatie van rolgordijnen met gordijnen biedt ook een ander voordeel; het is geluiddempend. Want door deze combinatie wordt de akoestiek in de ruimte veel aangenamer. En het geeft een veel prettiger lichtfiltering in huis. Lezen, televisiekijken of werken achter de laptop wordt daardoor rustiger en prettiger.

Op zoek naar verduisterende rolgordijnen? Kom naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch!

Zoek jij ook mooie verduisterende rolgordijnen voor jouw interieur? Of wil je weten welke combinatie in raamdecoratie goed in jouw huis past? Kom dan naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Wij hebben een ervaren team voor je klaarstaan dat jou graag inspireert, informeert en ervoor wil zorgen dat de gordijnen perfect passend voor jou gemaakt worden. Je kunt ons bezoeken van maandag tot en met zaterdag, we hebben de koffie al voor je klaar staan!

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.