HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Sfeer en privacy in huis met verduisterende vouwgordijnen

Met verduisterende vouwgordijnen voor de ramen kies je voor sfeer, warmte en privacy. Een stijlvolle raamdecoratie die ook nog eens functioneel is. Ze zorgen namelijk voor een betere akoestiek en goede isolatie. Wij maken die verduisterende vouwgordijnen; op maat, van hoge kwaliteit en geheel passend in jouw woonstijl. Met vakmanschap en persoonlijk interieuradvies. Kom langs bij De Bossche Tapijtschuur en laat je verrassen door onze scherpe prijzen!

Verduisterende voeringstof in het gordijn

Er zijn gordijnstoffen die van zichzelf al zo dicht geweven zijn, dat ze verduisterend zijn. Maar ook van stoffen met een dunnere weving, die dus wat licht doorlaten, kunnen we verduisterende gordijnen maken. Met een verduisterende voeringstof! Zo heb je dus veel meer keuze in gordijnstoffen. Wel is het belangrijk dat de stof waarmee het vouwgordijn gevoerd wordt, dezelfde krimptolerantie heeft. Wij adviseren je daarin en zorgen er ook voor dat de vouwgordijnen gemaakt worden zoals jij dat wilt, of dat nu met een verduisterende gordijnstof is of met een stof die we voor jou verduisteren via een voeringstof.

Een compleet kleurenpalet

Houd jij van rustige tinten of ga je liever voor kleurrijke dessins? Welke kleur of welke print ook jouw voorkeur heeft, je vindt het in ons assortiment gordijnstoffen. En dus kunnen we altijd de verduisterende vouwgordijnen maken die jij het mooist vindt! Weet je niet wat nu echt heel goed staat in jouw interieur? Dan zijn wij er om jou van advies te voorzien.

Mooi gecombineerd met andere raamdecoratie

Verduisterende vouwgordijnen combineren mooi met andere raamdecoratie. En dat is wel zo handig. Want ze zijn natuurlijk ideaal om een ruimte echt donker te maken. Maar voor overdag wil je dat vast niet. Kies je dan voor een mooie combinatie, dan heb je overdag een subtiele lichtfiltering in huis en blokkeer je ongewenste inkijk. Dat kan door de verduisterende vouwgordijnen bijvoorbeeld te combineren met transparante gordijnen. Welke combinatie goed in jouw huis staat? Vraag het ons en we geven je graag persoonlijk advies!

Maatwerk

Dat we ook in verduisterende vouwgordijnen maatwerk leveren spreekt voor zich. Onze vakmensen meten de gordijnen nauwgezet in, we laten ze in onze ateliers netjes maken met de afwerking die jij wenst en we zorgen ervoor dat ze keurig gemonteerd worden in jouw huis.

Afwerking van vouwgordijnen

Ook in de afwerking van verduisterende vouwgordijnen is heel veel mogelijk. Zo kunnen we ze zowel handbediend als elektrisch bedienbaar maken. De optie top-down, bottom-up is mogelijk waarmee je ze op elke gewenste hoogte in het raam kunt vastzetten. En je hebt de keuze waar je de baleinen laat plaatsen zodat ze bijvoorbeeld uit het zicht blijven. Natuurlijk letten wij er bij de confectie ook op dat ze gemaakt worden met garen in een kleur die op de stof is afgestemd en met geblindzoomde zijzomen.

Vakmanschap bij verduisterende vouwgordijnen, bij De Bossche Tapijtschuur

Onze vakmensen staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies als jij op zoek bent naar raamdecoratie, zoals verduisterende vouwgordijnen. Je bent daarvoor van maandag tot en met zaterdag welkom in onze woonwinkel De Bossche Tapijtschuur. De koffie staat al voor je klaar!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.