HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Voor de mooiste vloeren

548

kleuren

De mooiste vloeren en karpetten koop je zeker bij de Bossche Tapijtschuur

Een vloer of karpet koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de vleug.'

PVC vloeren

Vloerkleden en tapijt

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch is de keuze zeer groot. Goed advies gekregen en alles keurig ingemeten en de plaatsing van de vloer was perfect geregeld. Erg blij mee”.

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgd.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

De mooiste vloeren bij de specialist in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur

De Bossche Tapijtschuur, daar vind je tapijt maar ook andere vloeren. Laminaat, parket, pvc en veel meer vloeren vind je in onze uitgebreide showroom in Den Bosch. Met persoonlijk interieuradvies, vakkundige service en altijd scherpe prijzen. Kom langs! We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en hebben de koffie voor je klaarstaan!

Persoonlijk advies en heel veel vloeren

In onze ruime showroom van 1.500 m2 vind je veel, heel veel vloeren. Je kunt ze daar zelf bekijken en beoordelen. Of je nu meer wilt weten over laminaat, parket, pvc, karpetten of vinyl, wij hebben ze voor je. Zodat jij altijd de vloer vindt die past in jouw interieur. Want elke vloer heeft zijn eigen kenmerken en pluspunten. De vraag is dus wat jij wenst, wat voor woonstijl jij wilt en aan welke eisen de vloer moet voldoen. Wij zijn er om jou in die keuze te helpen; met advies, inspiratie en natuurlijk een uitstekende service.

Topmerken in vloeren bij De Bossche Tapijtschuur

Ben je op zoek naar een duurzaam merk voor jouw nieuwe vloer? Wil je graag een vloer van een Nederlands merk of liever een van een internationale designer? Je vindt ze allemaal bij De Bossche Tapijtschuur. In ons ruime assortiment hebben we in elke prijsklasse een brede collectie mooie vloeren. Zo vind je bij ons vloeren van Bodiax, Quick Step, Bonaparte, Moduleo, Novilon, Therdex, Desso en vele andere merken!

Scherpe prijzen en vakkundige service

Wat jij uiteindelijk ook kiest, onze vakkundige service en de scherpe prijzen van de vloeren zullen je zeker verrassen. Wanneer je ook langskomt, je vindt hier een ervaren team vakmensen die jou graag meer vertellen over de vloeren, je adviseren wat mooi staat in de woonstijl die jij voor ogen hebt en je ook nog persoonlijk interieuradvies kunnen geven. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar bijpassende raamdecoratie of een mooi vloerkleed of tapijt om op de vloer van jouw keuze te plaatsen. Ook zorgen we ervoor dat de vloer perfect geplaatst wordt, door het eerst zorgvuldig in te meten en daarna vakkundig te plaatsen. Iets wat we altijd door onze eigen mensen laten doen zodat de service die we garanderen, wij ook zeker zullen leveren.

De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Bij ons vind je veel meer dan onze naam doet vermoeden; in onze woonwinkel verkopen we heel veel soorten vloeren. Wij zijn een complete woninginrichter met een enthousiast team vakmensen die zowel jarenlange ervaring hebben als veel liefde voor het vak. Kom langs om je te laten inspireren en informeren voor de nieuwe vloer in jouw huis of voor jouw kantoor. Wij zijn er voor je van maandag tot en met zaterdag. Je kunt voor de deur gratis parkeren en de koffie staat voor je klaar!