HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Laat je verrassen door ons enorme assortiment vloeren!

Altijd de juiste vloer voor jou

Kies voor tapijt, PVC of kamerbreed PVC

Ook een prachtige vloer zonder zorgen?

Een vloer is heel persoonlijk en sfeerbepalend in je huis, daarom is het goed als je kunt kiezen uit een groot assortiment. De Bossche Tapijtschuur is al meer dan 40 jaar een echte vloerspecialist. Met kennis en vakmanschap hoog in het vaandel ben je verzekerd van een goed advies en perfecte stoffering, daar staan we voor.

Jouw opdracht is bij ons in goede handen, dat begint al bij het advies, ervaren verkopers adviseren je en helpen bij het maken van de juiste keuze. Of het nu PVC, tapijt of kamerbreed PVC is, alles is voorhanden. Onze specialist bekijkt jouw situatie en meet alles tot in de puntjes zodat we goed voorbereid zijn op het leggen of stofferen van jouw vloer.

Onze stoffeerder komt met een duidelijk opdracht jouw vloer leggen en zorgt dat alle gemaakte afspraken perfect worden uitgevoerd. Het resultaat is om trots op te zijn, een prachtige vloer zonder zorgen.

Kom langs bij onze winkel of maak een afspraak.

We hebben altijd de vloer die bij jou past!

PVC

Wil je houtlook, betonlook, tegels of een vloer met extra lange of brede planken? Dan kan dat met pvc!

Tapijt

Zoek je vloerbedekking naar jouw wens? Vind altijd een passend tapijt of karpet voor jouw interieur.

Kamerbreed PVC

Wil je dat jouw PVC-vloer zonder naden wordt gelegd? Dat kan ook met pvc! Van muur tot muur aan 1 stuk van 4 meter.


Klantervaring

“In de winkel werden we hartelijk ontvangen en “ouderwets” goed geadviseerd, daar namen zij echt de tijd voor. Nu is de vloer gelegd en ik kan niet anders zeggen dan dat het prachtig geworden is. We zijn blij met onze keuze voor de Bossche Tapijtschuur”.

Hanneke van Vlijmen – Rosmalen

‘We weten hoe moeilijk de keuze voor een nieuwe vloer kan zijn, dus luisteren we goed naar je wensen en helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom ook eens langs voor een vrijblijvend advies, we helpen je graag!’

Kom langs in Den Bosch

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
za: 09.00-17.00

Ons bezoekadres:

Oude Vlijmenseweg 182
5223 GS Den Bosch