HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Onze vouwgordijnen zijn perfect op maat. Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Vouwgordijnen, bij De Bossche Tapijtschuur

Vouwgordijnen zijn stijlvol en passen in elk interieur. Van modern en industrieel tot romantisch of landelijk. Hoe dat komt? Er is zo’n ruim aanbod aan stoffen en dessins dat er altijd een vouwgordijn gemaakt kan worden dat past bij jouw woonstijl! We nodigen je dan ook van harte uit om onze uitgebreide collectie in vouwgordijnen eens zelf te bekijken. Dat kan in de woonwinkel De Bossche Tapijtschuur maar ook in onze mobiele showroom die rondrijdt in de regio Den Bosch.

Van transparante tot verduisterende stof

De keus in gordijnstoffen voor vouwgordijnen is ruim; van transparant tot verduisterend. Jij kiest dus of je raamdecoratie wenst die voor subtiele lichtinval zorgt, of die juist optimale privacy biedt. De transparante vouwgordijnen filteren het licht mooi in huis. De verduisterende vouwgordijnen zorgen juist weer dat het echt donker kan worden en dat niemand nog naar binnen kan kijken.

Gevoerde vouwgordijnen

De verduisterende vouwgordijnen zijn natuurlijk handig in de slaapkamer en kinderkamer omdat je het daar op elk gewenst moment van de dag donker kunt maken. En hiervoor is niet eens altijd verduisterende stof nodig; we kunnen de vouwgordijnen ook voeren met een verduisterende stof! Zo heb je dus nog meer keus in gordijnstoffen! Deze voeringstof beschermt ook tegen het verkleuren door de zon, je hebt dan dus veel langer mooie vouwgordijnen. Ook als je ze aan de zonzijde van jouw huis hangt!

Gecombineerd met gordijnen

Of je nu voor verduisterende vouwgordijnen of transparante kiest, het kan heel slim zijn om ze te combineren met gordijnen. Zoals verduisterende vouwgordijnen met mooie in-betweens zodat je overdag de vouwgordijnen kunt openen en toch directe inkijk hindert. Of transparante vouwgordijnen met mooie overgordijnen. Dan heb je juist ’s avonds weer de gewenste privacy en profiteer je ook nog van de geluiddempende eigenschappen van die overgordijnen!

Gemaakt in ons atelier

Vouwgordijnen laten wij maken in ons eigen atelier. En we kunnen ze daar helemaal afwerken naar jouw wens. Zo is het mogelijk om ze in de top-down, bottom-up-variant te maken. Daarmee kun je het gordijn vastzetten op elke gewenste hoogte in het raam. Ook kun je ervoor kiezen om de baleinen aan de achterzijde te laten bevestigen zodat ze niet opvallen. Qua afwerking zorgen we sowieso voor veel zorgvuldigheid door garens in de kleur van de stof te gebruiken en geblindzoomde zijzomen te maken.

Solide techniek van vouwgordijnen

De techniek van vouwgordijnen is zo solide dat ze voor ramen gehangen kunnen worden tot een breedte van maar liefst 5 meter. En de hoogte kan wel 3,2 meter worden. De techniek van de bediening is overigens variabel; je kunt kiezen voor handbediening met een stevige rvs-ketting of voor elektrische bediening.

Vouwgordijnen reinigen

Ook als de vouwgordijnen van een gewone stof gemaakt zijn, kunnen ze gemakkelijk gereinigd worden. Hiervoor laat je ze eerst geheel omlaag zodat de baleinen en verzwaringslat eruit gehaald kunnen worden. Vervolgens reinig je de gordijnstof maar volg daarbij wel altijd het wasvoorschrift! Is het schoon, dan hang je het weer terug op het systeem met het klittenband. Door direct de baleinen en verzwaringslat terug te plaatsen, zorg je dat de stof mooi strak opdroogt.

Persoonlijke service en advies bij vouwgordijnen

Wil je meer weten over vouwgordijnen? Een persoonlijk advies om te weten welke uitvoering het mooist staat in jouw huis? Of zeker weten dat ze vakkundig gemaakt worden? Dan ga je voor de beste service in raamdecoratie naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.