HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Aluminium jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Aluminium jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Aluminium jaloezieën; stijlvol en strak

Stijlvol en strak, dat zijn de aluminium jaloezieën die we verkopen in onze woonwinkel in Den Haag. En natuurlijk van uitstekende kwaliteit. Kom ook naar John van Zweden Wonen en we laten je de vele voorbeelden zien in onze winkel met volop wooninspiratie en altijd persoonlijk stylingsadvies.

Scala® aluminium jaloezieën: topkwaliteit en puur design

De aluminium jaloezieën die wij verkopen, zijn de Toppoint Scala® jaloezieën. Een product dat staat voor topkwaliteit en puur design. Deze jaloezieën zijn geheel van aluminium gemaakt, hierdoor blijven ze niet alleen mooi maar ook goed functioneren. Ook het slimme ontwerp draagt daaraan bij, met onder meer een gesloten bovenprofiel waardoor er geen vuil of stof in komt. Het design is strak en doordacht met een fraaie afwerking aan de onderzijde, waardoor het strak op de vensterbank valt. Pure kwaliteit dus, zodat je lang van deze mooie jaloezieën kunt genieten. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Jaloezieën in de badkamer of keuken?

Wil je graag jaloezieën in de badkamer of keuken? Dan kan dat met deze aluminium jaloezieën van Scala®! Dankzij dat slimme ontwerp waarbij elk onderdeel van aluminium is gemaakt, zijn ze heel geschikt voor vochtige ruimtes. Deze jaloezieën zijn schimmel- en vochtwerend, hierdoor blijven ze ook in de badkamer of keuken altijd mooi.

Smal, breder, extra breed

Wil je de aluminium jaloezieën in een verfijnde of hele stoere uitvoering? Je bepaalt het zelf met de breedtemaat van de lamel. Aluminium jaloezieën zijn er met lamellen in vijf breedtematen; de smalste is slechts 16 mm breed terwijl de breedste wel 70 mm breed is. Al deze maten zijn er voor ramen tot vier meter breed. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Is dat niet groot genoeg voor jou? Kijk dan eens bij de Scala® XL7; een imposante aluminium jaloezie die tot wel 7 meter breed kan!

Afwerking naar wens

Ook deze aluminium jaloezieën kun je naar wens laten afwerken. Met bijvoorbeeld een ladderband in een kleur naar keuze. De ladderband is mogelijk bij de lamellen van 50 en 70 mm breed. Qua kleur is het mooi om het af te stemmen op de kleur van de jaloezie zelf of, als je ze combineert met gordijnen, op de kleur daarvan. Een mooie combinatie is die met transparante gordijnen. Het is trouwens goed om te weten dat elke Scala® jaloezie kleur gecoördineerd is. Dit betekent dat alle onderdelen in dezelfde kleur uitgevoerd zijn, hierdoor oogt het geheel strak en rustig. Wil je liever wat meer kleur of contrast? Laat de jaloezieën dan in meerdere kleuren uitvoeren. Dat is mogelijk tot wel drie kleuren per jaloezie!

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Jaloezieën voor draaikiepramen

Zoek je raamdecoratie voor de draaikiepramen in je woning of bedrijf? Denk dan zeker ook eens aan aluminium jaloezieën. De jaloezieën met de smalle lamellen, van 25 mm breed, passen namelijk heel mooi in de smalle glaslijsten van deze ramen. Ook kunnen ze heel goed en makkelijk bevestigd worden; via bijvoorbeeld klemsteunen of met EasyClick. Zo zorg je ervoor dat de jaloezieën altijd mooi strak tegen het raam zitten, ook als dat gekanteld is of openstaat.

Aluminium jaloezieën voor jouw interieur, bij John van Zweden Wonen

De aluminium jaloezieën voor jouw interieur, die vind je bij John van Zweden Wonen. In onze woonwinkel staat een team van ervaren en gepassioneerde medewerkers voor je klaar. Vakmensen die je adviseren, bij jou thuis inmeten en ervoor zorgen dat je straks perfect passende jaloezieën hebt in jouw ramen. Kom eens langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod en persoonlijke advies. Zien we je snel?

‘Waar service nog gewoon is’

Meetservice

Interieuradvies