HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Aluminium lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“John van Zweden Wonen heeft alles in huis voor je inrichting en ze geven dat uitstekend advies!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Aluminium lamellen; stoer in elk interieur

Aluminium lamellen zijn stoer in elk interieur. En die van Toppoint die wij verkopen in onze woonwinkel, zijn ook nog eens extra sterk dankzij hun hoge kwaliteit. Ontdek ze zelf en laat je persoonlijk adviseren hoe deze stoere raamdecoratie ook mooi kan staan in jouw interieur. Bezoek daarvoor woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Ideale raamdecoratie in vochtige ruimtes

De aluminium lamellen in onze collectie zijn van Toppoint. Dat zijn robuuste lamellen waarbij ook alle onderdelen van aluminium zijn gemaakt. Dit betekent dat ze niet roesten en dus ideaal zijn als raamdecoratie in vochtige ruimtes. Zoals in de badkamer of keuken.

Privacy en licht naar wens

Net als met de lamellen van pvc, stof of die met vilt, garanderen ook deze aluminium lamellen de juiste mate van privacy en licht in huis. Je regelt het immers helemaal zelf in een handomdraai. En wist je dat deze lamellen ook die handige raamwasfunctie hebben? Dat is een praktische functie om alle lamellen in een klik opzij te schuiven. Om bijvoorbeeld de ramen te kunnen lappen.

Eenvoudig schoonmaken

Het schoonmaken van aluminium lamellen gaat heel eenvoudig. Je klikt ze uit de rails, legt ze op een gladde en rechte ondergrond waarna je ze schoonmaakt. Dit kan gewoon met een sopje en een zachte, vochtige doek. Even afdrogen en je hangt ze zo weer terug in de rails.

Ook voor grote ramen, schuine ramen of heel brede ramen

Lamellen zijn altijd recht, maar wat nu als het raam dat niet is? Of als het raam heel breed is, of heel groot? Ook dan kun je voor lamellen kiezen. Wij laten de aluminium lamellen op maat maken en dat kan tot een breedte van maar liefst 6 meter! De grootte van het raam heeft ook invloed op de keuze van de lamelbreedte; hoe groter het raam, hoe mooier een brede lamel erbij staat. En daarin heb je veel keuze; de lamellen zijn er van smal, 52 mm, tot heel breed, 250 mm. Aan jou de keus!

Hout, beton, stof… aluminium lamellen staan daarbij altijd mooi!

Een stoere inrichting wordt nog een tikje stoerder met aluminium lamellen. Maar ook als accent bij een interieur met veel hout, beton of stof staan deze industrieel ogende lamellen heel mooi. De mix van materialen zorgt voor een aangenaam contrast.

Volop wooninspiratie en keus in aluminium lamellen bij John van Zweden Wonen

Wil je weten hoe je aluminium lamellen mooi kan matchen met jouw woonstijl? Vraag onze stylisten dan om een persoonlijk interieuradvies! Ons creatieve en ervaren team staat voor je klaar, om te adviseren maar ook met hulp bij het inmeten en om te zorgen dat alles zorgvuldig naar wens wordt gemaakt. Kom gerust eens langs bij John van Zweden Wonen. De koffie met wat lekkers staat voor je klaar!

‘Waar service nog gewoon is’

Meetservice