HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen bij John van Zweden Wonen

Iso Plissé® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Iso Plissé® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Iso Plissé® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Iso Plissé® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Iso Plissé® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

157

kleuren

Toppoint Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel bij John van Zweden Wonen is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Iso Plissé® gordijnen: elegante, energiebesparende raamdecoratie

Met Iso Plissé® gordijnen heb je een elegante en energiebesparende raamdecoratie in huis. Dit luxueuze raamproduct valt op door z’n bijzondere honingraatstructuur. En precies dat zorgt voor de energiebesparing die tot wel 25% kan oplopen. Bezoek onze woonwinkel in Den Haag en we vertellen je er nog veel meer over!

Favoriet met veel voordelen

Iso Plissé® gordijnen zijn een favoriet raamproduct. En dat is niet zo raar, want behalve de elegante uitstraling hebben ze nog veel meer voordelen. Zo past deze stijlvolle raamdecoratie ook in ramen die niet standaard van vorm zijn, is het isolerend en leverbaar in tal van gordijnstoffen, van transparant tot verduisterend. Ook zijn de Iso Plissé® gordijnen stofwerend en antistatisch dus blijven ze lang mooi. Ze zorgen voor een aangename lichtfiltering wat het weer heel geschikt maakt als raamdecoratie bij de werkplek. En daarbij zijn ze ook nog eens heel gemakkelijk te bedienen. Zoals met een afstandsbediening of app.

Energiebesparing tot 25%

De opvallende honingraatstructuur van de Iso Plissé® gordijnen maakt dat ze er zo elegant en luxe uitzien. Maar die kenmerkende structuur zorgt er ook voor dat ze energiebesparend zijn. In de honingraat blijft een luchtlaag achter die isoleert. Deze stilstaande luchtlaag houdt de temperatuur in huis constant en voorkomt zo warmteverlies via de ramen. Hierdoor kan er een energiebesparing ontstaan van wel 25%!

Mooi licht, ook voor de werkplek

De Iso Plissé® gordijnen zorgen voor een aangename lichtinval. Dat is ideaal in huis maar ook op de werkplek. Want doordat deze raamdecoratie voldoet aan de Europese normen voor lichttransmissie, weet je zeker dat je geen last zult hebben van hinderlijke lichtinval in je beeldscherm. Deze norm is een richtlijn voor hoeveel licht naar binnen mag schijnen. Kies je voor Iso Plissé® gordijnen, dan weet je zeker dat het aangenaam werken is op jouw werkplek.

Geen standaard ramen?

Heb je geen standaard ramen in je huis? Ook dan kun je de Iso Plissé® gordijnen kiezen. Die zijn namelijk heel geschikt voor ramen met een andere vorm, zoals een erkerraam of een koepelraam. We laten de Iso Plissé® gordijnen daarvoor mooi op maat maken. Ook voor het draaikiepraam of een dakraam zijn de Iso Plissé® gordijnen ideaal. Dat raam is weliswaar redelijk standaard maar zodra het kantelt, hangt de raamdecoratie er los voor. Door de Iso Plissé® gordijnen met EasyClick te bevestigen, blijven ze toch mooi strak voor het raam zitten. Wil je weten welke oplossing het beste is voor de ramen van jouw huis? Vraag het onze vakmensen.

Makkelijk in montage en bediening

Ook in montage en bediening zijn de Iso Plissé® gordijnen heel gemakkelijk. Het monteren kan met klemsteunen of zijgeleidingsprofielen zodat het mooi voor het raam blijft zitten. Of met de eerdergenoemde EasyClick, het handige montagesysteem waarbij schroeven of boren in de kozijnen niet meer nodig is. En voor de bediening hebben we heel veel oplossingen; met een stok, handgreep, draaistang, een koord of heel gemakkelijk via een afstandsbediening of app. Ook de SmartCord® is een optie; een kindveilig koord dat altijd op dezelfde lengte blijft.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft John van Zweden Wonen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Volop privacy met Iso Plissé® gordijnen

Inkijk is verleden tijd met Iso Plissé® gordijnen voor het raam. Zeker als je ze laat uitvoeren in top-down, bottom-up. Daarmee zijn de Iso Plissé® gordijnen vast te zetten op elke gewenste hoogte in het kozijn. Op ooghoogte bijvoorbeeld. En wist je dat je de Iso Plissé® gordijnen ook met twee verschillende gordijnstoffen in een pakket kunt laten maken? Dat is het Day & Night-model, dan heb je een set Iso Plissé® gordijnen voor het raam met daarin zowel een transparante als een verduisterende gordijnstof.

Ontdek zelf de Iso Plissé® gordijnen bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Iso Plissé® gordijnen staan mooi in elk interieur. Ontdek welke uitvoering past bij jouw woonstijl en kom naar John van Zweden Wonen voor gratis interieuradvies en een grote showroom vol wooninspiratie. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor onze woonwinkel in Den Haag is genoeg parkeerruimte.

 ‘Waar service nog gewoon is’

Advies op maat