HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Duo rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.“.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Duo-rolgordijnen; dubbel effectief

Twee keer zoveel effect met raamdecoratie? Dat kan met de mooie duo-rolgordijnen van John van Zweden Wonen uit Den Haag. De duo-rolgordijnen zijn transparant plus niet-transparant zodat je altijd zacht licht in huis hebt of maximale privacy. Vind je het kiezen van een mooie set voor jouw interieur toch wat lastig? Dan helpen wij je, met gratis en persoonlijk stylingsadvies.

Dubbele stoffen in duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen, ook bekend als roljaloezieën, hebben dubbele stoffen in het pakket. En daarmee heb je ook dubbel zoveel keus! In kleur, in stofsoort en in mogelijkheden. De duo-rolgordijnen bestaan namelijk uit twee stoflagen en per stoflaag kun jij een stofsoort en een kleur kiezen. Die stoffen variëren van glad en lichtglanzend tot een natuurlijke linnenlook. Ook patronen zijn mogelijk in plaats van de baan niet-transparante stof. Kortom, het duo-rolgordijn kun je helemaal naar wens samenstellen.

Details naar wens

Behalve keus in stofsoorten en kleuren is er ook keus in de technische details. De cassette en het montageprofiel bijvoorbeeld, kunnen uitgevoerd worden in gelakt wit of geanodiseerd aluminium. Het kapje aan de zijkanten kan in een kleur naar keuze en de onderlat is mogelijk als massief aluminium of als brede designlat.

Combinaties met duo-rolgordijnen

Wil je meer sfeer met duo-rolgordijnen? Combineer ze dan met gordijnen! Voor een strakke look kies je voor een match in dezelfde kleur of van dezelfde stof. En wil je juist wat meer contrast? Combineer het dan met een andere tint of patroon. Voor een betere akoestiek in huis kun je ze ook combineren met dikke gordijnen of overgordijnen. Kom naar onze woonwinkel en we laten je daar de vele mogelijkheden zien en helpen je de mooiste set voor jouw huis samen te stellen.

Elektrisch bedienen

Behalve dat je duo-rolgordijnen met de hand kunt bedienen, kan dat ook elektrisch. Voor de handbediening gebruiken we mooie metalen kettingen die het geheel een stijlvolle look geven. De elektrische bediening werkt via een afstandsbediening maar kan ook via een app. Dan moet er wel een smart home hub in huis zijn. Voor de elektrische bediening is geen aansluitpunt vlakbij de rolgordijnen nodig. Hoe dit precies allemaal werkt? Kom langs en we leggen het je graag uit.

Duo-rolgordijnen met de kwaliteit van John van Zweden Wonen, Den Haag

Met duo-rolgordijnen uit onze woonwinkel weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Het raamproduct zelf is van hoge kwaliteit en met onze service en vakkennis zorgen we dat het ook perfect past in jouw interieur. Kom dus snel langs, ons team staat voor je klaar in onze woonwinkel in Den Haag: John van Zweden Wonen.

 ‘Waar service nog gewoon is’

Onze showroom

Advies op maat

Meetservice