HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

EasyClick

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Goed adres voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

EasyClick; zo monteer je raamdecoratie!

Monteer je raamdecoratie in de kozijnen zonder boren of schroeven in de kozijnen, met de handige EasyClick! Een ideaal montagesysteem dat er strak uitziet, geschikt is voor Duette®Shades, plisségordijnen en jaloezieën en gemakkelijk in en uit het raam gehaald kan worden. Kom zelf die handige EasyClicks bekijken, in onze woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag.

Gemakkelijk raamdecoratie monteren

De naam EasyClick is niet voor niks zo gekozen; het is echt heel gemakkelijk om je raamdecoratie hiermee te monteren. Eerst wordt klittenband of een magneetband tegen de kozijnen geplakt waarna je het aluminium frame er zo tegenaan ‘klikt’. En net zo makkelijk als je het plaatst, haal je het er ook weer uit als je er even bij moet. Bijvoorbeeld om de ramen te lappen.

De vele voordelen

EasyClick heeft heel veel voordelen. Zoals dat je de raamdecoratie monteert zonder dat er gaten in de kozijnen gemaakt moeten worden. Boren of schroeven is immers niet meer nodig. Ook is het gemakkelijk veelzijdig; je kunt het gebruiken bij houten, aluminium en kunststof kozijnen. En het past in allerlei soorten kozijnen; van gewone ramen tot de draaikiepramen met smalle glaslijsten. Een ander voordeel is dat het raamproduct met EasyClick strak tegen het raam aan zit waardoor het ook als het raam schuin staat, mooi strak blijft hangen. Dit is handig bij zowel een draaikiepraam als bijvoorbeeld een dakraam. EasyClick kan in meerdere RAL-kleuren uitgevoerd worden zodat je het altijd kunt afstemmen op de kleuren van jouw kozijnen. En niet onbelangrijk, EasyClick is ook veilig voor kinderen omdat er geen loshangende koorden of kettingen bij zitten.

Voor plisségordijnen, jaloezieën en Duette®Shades

EasyClick is een montagesysteem waarmee je plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën strak voor het raam kunt bevestigen. De plissés en Duettes kunnen in elke variant in de EasyClick, ook als je die in een top-down, bottom-up laat uitvoeren. De jaloezieën krijgen een tuimelstang en een transparante handgreep als bediening bij de EasyClick. Voor alle raamproducten geldt dat EasyClick geschikt is voor lamellen van 25 mm breed.

EasyClick, ook bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Met EasyClick bevestig je heel gemakkelijk en mooi je raamdecoratie. Een aanrader dus als je iets zoekt voor je plisségordijnen, Duette®Shades of jaloezieën. Wil je weten hoe dit er in het echt uitziet of hoe het werkt? Kom dan naar onze woonwinkel: John van Zweden Wonen in Den Haag. We vertellen je er meer over en helpen je met persoonlijk interieuradvies en veel wooninspiratie. Je vindt ons net buiten Loosduinen en we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon is’