HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Elektrische bedienbare raamdecoratie, handig én gemakkelijk

1483

kleuren

Toppoint powered by Brel koppel je makkelijk aan je Hub.

Voor goed advies over elektrische bediening kom je naar John van Zweden Wonen

'De mogelijkheden, soorten en functies.'

Bij John van Zweden Wonen: Toppoint – powered by Brel

• Kies je voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint (Brel of  Somfy) dan kies je voor perfectie én tegen de beste prijs
• Bedienbaar met een Toppoint afstandsbediening, altijd meegeleverd.
• Heel eenvoudig te koppelen met eindeloos veel HUBs welke reeds in huis aanwezig zijn of vrij verkrijgbaar zijn.
Zo heb je aan één HUB, zoals de Brel Home HUB, voldoende.

Motoren powered by Brel

Toppoint heeft er bewust voor gekozen om de motoren bij Brel, een gespecialiseerde motoren bouwer, af te nemen. Wanneer je jouw elektrische raamdecoratie via mobiel of tablet wilt bedienen, tref je tussen ‘mijn apparaten’ ‘Brel’ aan. Dit is de motor welke jouw Toppoint raamdecoratie product bedient. Heel makkelijk.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via de afstandsbediening.

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden via een 8V-motor. Deze motoren zijn voorzien van een geïntegreerde oplaadbare accu en de bediening kan draadloos of d.m.v. een draaischakelaar bedient worden.
De afstandbediening van de rolgordijnen is 15-kanaals.

Elektrisch bedienbare Duette® Shades en plissés

Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12V-motor. Alle motoren bevatten een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Als je dat wilt, kunnen meerdere plisségordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk met één afstandsbediening aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala® aluminium jaloezieën 25 worden uitgevoerd met een 12V-motor. De Scala® aluminium jaloezieën 50, met een ladderkoord of ladderband, worden voorzien van een 230V-motor. De Scala® 50 kan ook uitgevoerd worden met de OTE 12V-motor (met ingebouwde accu). Beide jaloezieën kunnen zowel met een wandschakelaar als met een afstandsbediening bestuurd worden. De 50 mm Silva® houten jaloezieën worden uitgevoerd met een 230V-motor. Hierbij kun je kiezen voor een afstandsbediening of bediening via jouw HUB.

Bezoek onze woonwinkel in Den Haag

Zoveel keuze in elektrische raamdecoratie kan kiezen lastig maken. En dus zijn wij er voor je. Voor persoonlijk advies zodat jij kunt kiezen welke raamdecoratie het beste staat bij jou thuis. En heb je gekozen? Dan kun je op ons rekenen dat het ook perfect geregeld wordt. Met onze persoonlijke en vakkundige service garanderen wij kwaliteit in raamdecoratie én aantrekkelijke prijzen. Wil je daar meer over weten? Of het eens zelf komen beoordelen? Kom dan langs of maak een afspraak. We zien je graag binnenkort in onze woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag.

 

Onderstaande raamdecoratie kan elektrisch bediend worden, vraag ernaar bij John van Zweden Wonen

Jaloezieën

Duette®Shades

Duo-rolgordijnen

Vouwgordijnen

Rolgordijnen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“Wij leggen je graag uit hoe makkelijk elektrische raamdecoratie is. Maak gerust een afspraak en wij nemen de tijd!”

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Waar service nog gewoon is’

Onze showroom

Advies op maat

Plisségordijnen

Silva® houten jaloezieën

Meetservice