HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

‘Waar service nog gewoon is’

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Piramide

Donegal

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Bezoek onze showroom

Muze XL

Loux

Gordijnen voor elk interieur

Met gordijnen voor de ramen heb je instant sfeer in elk interieur. Ongeacht wat jouw woonstijl ook is, want met zoveel keus in gordijnen is er altijd iets dat perfect past bij jouw huis of bedrijf. Vind je het lastig om zelf een keus te maken? Geen punt, kom naar John van Zweden Wonen in Den Haag en ons enthousiaste, ervaren team helpt je met persoonlijk interieuradvies en heel veel voorbeelden als inspiratie.

Heel veel gordijnstoffen

Van stoer tot elegant en van modern tot retro, je vindt altijd de gordijnen voor jouw interieur in onze woonwinkel. Hier hebben we meer dan 1.500 soorten gordijnstoffen. Van soepel en glanzend tot grof geweven of natuurlijk linnen. Aan jou de keus. Of heb je liever stijlvolle transparante gordijnen of in-betweens? Dikke overgordijnen of juist verduisterende gordijnen? Ook geen probleem. En zelfs de strak gevouwen Sharp Wave® en het innovatieve Versus® gordijn behoren tot onze uitgebreide collectie. Eigenlijk is maar een beslissing de beste; het besluit om het zelf te komen bekijken. Dan vertellen wij je er alles over en laten je de vele combinatiemogelijkheden ook meteen zien.

Geluiddemping…

Hoe dikker de gordijnstof, hoe beter de akoestiek in de ruimte wordt. Het stof zorgt voor een aangename geluiddemping. En wil je niet te dikke gordijnstof? Het kan ook al als je twee lagen gordijnen met elkaar combineert, zoals een transparant gordijn met een mooi soepel overgordijn. Met gordijnen heb je talloze mogelijkheden voor elke ruimte, wij denken graag met je mee wat het beste bij jou past.

en isolatie

Ook zorgen gordijnen voor een betere isolatie. Zonder raamdecoratie kan tot wel 50% van de warmte in huis via de ramen verloren gaan. Maar met gordijnen reduceer je dat warmteverlies aanzienlijk! Zeker als je dikkere gordijnen kiest zoals gevoerde gordijnen of overgordijnen van een dikkere stof zoals velours. Deze gordijnen ogen ook nog eens heel comfortabel en zorgen voor meer sfeer in huis. Een prettige bijkomstigheid als je met gordijnen je energierekening wil verlagen.

Als het echt donker moet zijn

Wil je dat het echt donker is in huis? Dan raden we je onze verduisterende of gevoerde gordijnen aan. Vooral als je een gordijnstof uitkiest die van zichzelf niet verduisterend is, is een voeringstof ideaal. Daarmee zorg je ervoor dat het gordijn alsnog de ruimte echt donker laat zijn. Wij laten dit op maat voor je maken met de juiste voeringstof. Zoek je eigenlijk iets voor het raam dat zowel verduistert als het licht overdag aangenaam filtert? Dan moet je echt eens ons nieuwe product de Versus® zien; een 2-in-1 wavegordijn van transparante gordijnstof met daarin verduisterende lamellen.

Gespecialiseerd in raamdecoratie

Van dé specialist in raamdecoratie verwacht je natuurlijk wel iets in gordijnen. En dat mag ook bij onze woonwinkel. Met 2.500 m2 showroom zijn wij een van de grootste woonwinkels van Nederland, hebben we een heel groot aanbod in onder meer gordijnen en een eigen team dat je helpt van advies tot en met montage. Kom langs bij John van Zweden Wonen als je de mooiste gordijnen voor jouw interieur zoekt, de koffie met wat lekkers staat voor je klaar!

Caliz

Ook voor behang ga je naar John van Zweden Wonen!

Gardens

Lise

Perform

Piquet small