HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Hordeuren

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

36

combinaties

Ik adviseer een plisséhorgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

De hordeur voor elke deur en elk huishouden

Wat voor deur je in huis ook hebt, een passende en geschikte hordeur vind je bij John van Zweden Wonen in Den Haag. Ook als je iets zoekt dat geschikt is bij een huishouden met kinderen of huisdieren. Kom langs en we adviseren je graag.

Plisséhordeur: sterk, praktisch en stijlvol

Een hele praktische en mooie hordeur is de plisséhordeur. Deze is geschikt voor vrijwel elke deur, ook als het een grote deur is, een schuifdeur of een dubbele deur. De plisséhordeur is gemaakt met geplisseerd horrengaas. Dit maakt het heel erg sterk en zorgt er bovendien voor dat het maar weinig plek inneemt als het opengeschoven is. En wat heel handig is; de plisséhordeur blijft gewoon openstaan als je het voor een stukje opzijschuift. Doordat het frame van deze hordeur in 12 RAL-kleuren afgewerkt kan worden, kunnen we het ook altijd qua design afstemmen op jouw interieur.

Pendelhordeur; de hordeur bij huisdieren en kinderen

Met kinderen of huisdieren in huis weet je dat de hordeur vaker openstaat dan dicht is. Maar dat is nu net niet de bedoeling van een hordeur! Speciaal voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren hebben we daarom de pendelhordeur. Die kan naar beide zijden toe geopend worden en slaat altijd vanzelf weer dicht. De perfecte hordeur dus voor gezinnen of mensen met huisdieren! En heb je huisdieren? Dan adviseren we je om de pendelhordeur te laten maken met het Petscreen horrengaas. Dat is heel sterk horrengaas dat goed bestand is tegen de nagels van katten en honden.

Scharnierende hordeur

Een hordeur die eigenlijk net zo werkt als een normale deur is de scharnierende hordeur. Deze hordeur opent naar één kant maar klapt wel weer vanzelf dicht. Zo weet je zeker dat de hor alle insecten buitenhoudt want hij blijft niet openstaan als iemand het vergeet dicht te doen. Ook kan de scharnierende hordeur gemaakt worden met pollenwerend horrengaas dat 90% tot 99% van alle pollen tegenhoudt. Vind je het prettig als er volop ventilatie in huis is, ook met een hordeur? Laat de scharnierende hordeur dan voorzien van het extra transparante horrengaas. Dit horrengaas valt ook haast niet op waardoor je er goed doorheen kunt kijken. Wil je juist een extra sterk horrengaas, bijvoorbeeld omdat je huisdieren hebt? Dan adviseren we je het sterke Petscreen te nemen, dat is wel 7x sterker dan normaal horrengaas.

Schuifhordeur, ideaal bij de schuifpui en dubbele deur

Ook in grote deuropeningen kun je goed een hordeur gebruiken. En dat kan met bijvoorbeeld de schuifhordeur. Die is ideaal bij schuifpuien en dubbele deuren. De schuifhordeur laten we altijd op maat maken en kan tot afmetingen van wel 3 meter hoog en 2 meter breed gemaakt worden. Is de deur breder dan dit? Dan kunnen we twee schuifhordeuren naar elkaar toe laten sluiten. Ook deze hordeur kan natuurlijk gemaakt worden met de verschillende soorten horrengaas.

Hordeuren bij John van Zweden Wonen, Den Haag

Een hordeur moet perfect passen en dus heb je daarvoor maatwerk en kwaliteit nodig. Dat leveren wij, standaard. Kom daarom voor de hordeur in jouw woning naar John van Zweden Wonen, de woonwinkel in Den Haag. Ons team staat voor je klaar met persoonlijk advies en kennis van zaken. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon in’

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Pendelhordeur