HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Horren

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij  raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Horren voor raam en deur bij de woonwinkel in Den Haag

Binnen genieten van buiten, dat kan met een op maat gemaakte hor. Bij John van Zweden Wonen vind je die horren voor raam en deur. Daarmee heb je wel de frisse buitenlucht in huis zonder vervelende insecten of pollen. Ontdek de vele varianten in raamhorren en hordeuren bij onze woonwinkel in Den Haag.

Geen insecten in huis

Horren zijn vooral bedoeld te voorkomen dat je insecten in huis hebt. Wij helpen je daarbij door de horren voor je op maat te laten maken. Met onze raamhorren en hordeuren kun je altijd de boel lekker openzetten zonder dat je last hebt van muggen, vliegen, wespen of andere insecten in huis.

Hooikoorts? Kies voor een pollenwerende hor!

Met mooi weer is het heerlijk om de frisse buitenlucht door je huis te laten waaien. Alleen jammer dat vaak ook de pollen mee naar binnen komen. Wie last heeft van hooikoorts, merkt dat direct. Toch kun je die kriebels en dat niezen verminderen als je horren met pollenwerend gaas in je ramen en deuren laat zetten. Dit speciale horrengaas houdt 90% tot wel 99% van de pollen tegen. Het Transpatec® pollenwerende gaas kunnen wij in de hordeuren en raamhorren laten zetten, kom langs als je daar meer over wil weten.

Keus in horrengaas

Behalve de twee soorten pollenwerend horrengaas hebben we nog een viertal andere soorten. Zoals het supersterke Petscreen. Dat is horrengaas dat wel zeven keer sterker is dan gewoon horrengaas en daarmee heel geschikt voor huishoudens met honden of katten. Dit horrengaas is namelijk zo sterk dat het zelfs bestand is tegen de scherpe nagels van deze huisdieren. Ook is er extra transparant horrengaas dat meer licht en ventilatie doorlaat. En natuurlijk hebben we gewoon horrengaas in grijs en zwart. Je ziet het, er is bij ons genoeg keus in horrengaas!

Maatwerk in raamhorren en hordeuren

Voor elk type raam en elke soort deur leveren wij een passende raamhor of hordeur. Zelfs bij ramen met afwijkende vormen, bij draaikiepramen, hele grote deuren of een schuifpui. Maatwerk dus want alleen een hor die goed past, is een hor die goed werkt. Wil jij ook zeker weten dat je een hor hebt die doet wat hij moet doen? Dan kies je voor de kwaliteit en service van John van Zweden Wonen!

Altijd de beste horren voor jouw woning bij John van Zweden Wonen

Onze woonwinkel staat bekend om de service en kwaliteit die we leveren, en dat geldt ook voor de horren die we altijd op maat laten maken. Kom langs en zie de verschillende mogelijkheden die we bieden in raamhorren en hordeuren. En twijfel je welke uitvoering het meest geschikt zal zijn voor jouw woning? Vraag het ons. Een team van vakmensen staat bij ons altijd voor je klaar. Van maandag tot en met zaterdag zijn we geopend en voor de deur kun je gratis parkeren.

‘Waar service nog gewoon is’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage