HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Houten jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Houten jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

243

kleuren

Met meer dan 50% verantwoord hout. Glad of brushed.

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen ben ik echt goed geholpen. Geweldig assortiment, zeer ruime keus, en het aller belangrijkste zeer goede service!”

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Houten jaloezieën, bij John van Zweden Wonen

Instant sfeer in huis? Dat krijg je met houten jaloezieën voor het raam. Deze mooie raamdecoratie is sfeervol met een natuurlijke touch en past bij vrijwel elke woonstijl. Ook zijn de houten jaloezieën in onze woonwinkel nog eens van hoge kwaliteit. Kom ze snel zelf bekijken bij John van Zweden Wonen in Den Haag en laat je door onze stylisten adviseren wat het beste past bij jouw interieur.

Silva® houten jaloezieën; pure kwaliteit

Wij kiezen voor kwaliteit, vandaar dat we de Silva® jaloezieën verkopen. Die zijn gemaakt van echt hout en afgewerkt met een stofdicht aluminium bovenprofiel. Dit bovenprofiel is er in 5 RAL-kleuren maar je kunt ook kiezen voor een houten koof van hetzelfde materiaal als de lamel. Ook de kleur van deze jaloezieën blijft jarenlang goed doordat ze zijn afgewerkt met een UV-bestendige lak. De verdere techniek is gemaakt van aluminium waardoor het soepel is en blijft. Met deze jaloezieën kies je dus echt voor pure kwaliteit.

In veel houtsoorten

De houten jaloezieën van Silva® worden gemaakt uit merendeels verantwoord hout. Variërend van een strakke tot een natuurlijke look. Voor een strakke look hebben we lamellen die dubbel gelakt zijn, daarbij zie je geen houtnerf. Ook heb je de keus uit geborstelde lamellen, dus wel met een houtnerf. Helemaal in de trends van nu.

Lamelbreedte

De lamelbreedte maakt veel verschil in de uitstraling van de jaloezie. Kies je voor smallere lamellen, dan geven de jaloezieën een elegantere look. De brede lamellen zorgen juist voor een stoere uitstraling. Wij hebben houten jaloezieën met lamellen van 50 mm en 63 mm breed. Vaak adviseren we bredere lamellen bij grotere ramen, maar wil je weten wat het mooist staat bij jouw ramen? Kom dan naar onze woonwinkel en we bekijken samen met jou wat de beste keus is.

Perfecte afwerking

Jaloezieën van deze kwaliteit moeten natuurlijk ook perfect afgewerkt worden. En dat gebeurt ook! We zorgen dat ze helemaal passen bij jouw interieur. Met advies op maat waarbij we kijken naar jouw woonstijl en persoonlijke smaak helpen we je een mooie uitvoering samen te stellen. Dat kan met een ladderband die mogelijk is bij de bredere lamellen van 50 en 65 mm. En met een aluminium bovenprofiel dat voor een strak accent zorgt en goed staat in moderne en industriële interieurs.

Houten jaloezieën met gordijnen gecombineerd

Houten jaloezieën combineren mooi met gordijnen of in-betweens. Een stijlvolle combinatie die door het contrast goed past bij veel woonstijlen, en wij helpen je de juiste combinatie daarin samen te stellen. Bovendien zorgt deze combinatie ook voor betere akoestiek en betere isolatie. Kom snel naar onze woonwinkel waar we volop stalen en voorbeelden aan je kunnen laten zien!

Vochtige ruimtes met houten jaloezieën

In een vochtige ruimte kies je natuurlijk niet voor een echte houten jaloezie, maar een die eruitziet alsof het van hout gemaakt is, kan wel! Wij hebben daarvoor de Finesse jaloezieën; pvc jaloezieën in houtlook. Dat lijkt net echt hout maar is heel geschikt voor de badkamer of keuken. Geef je de voorkeur aan een strakke look boven de natuurlijke uitstraling? Dan kun je voor de vochtige ruimtes ook aluminium jaloezieën kiezen.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Persoonlijk interieuradvies bij John van Zweden Wonen, woonwinkel in Den Haag

Bij John van Zweden Wonen, de woonwinkel in Den Haag, vind je inspiratie en persoonlijk advies voor jouw interieur. Kom langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en hebben de koffie met iets lekkers voor je klaarstaan!

‘Home is where your story begins, enjoy’

Wij nemen graag de tijd voor goed advies