HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

In-between gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“John van Zweden Wonen, voor het complete plaatje thuis. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

‘Waar service nog gewoon is’

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens: ragfijne raamdecoratie

Met in-betweens heb je mooie, dunne gordijnen voor de ramen. Beschikbaar in heel veel verschillende stoffen, kleuren, dessins en structuren is er altijd een voor jouw interieur. Deze ragfijne raamdecoratie brengt sfeer in huis dankzij de aangename lichtfiltering en het zachte materiaal. Wil jij dit ook in jouw huis of bedrijf? Vind dan de perfecte match in onze Haagse woonwinkel: John van Zweden Wonen.

Blikdicht, semi-transparant of vitrage

In-betweens zijn de gordijnen die we vroeger vitrage noemden. Blikdichte raamdecoratie dus of semi-transparant. Hoe je het ook noemen wil, deze gordijnen zijn altijd een aanwinst voor elk interieur. Ze filteren het daglicht waardoor het binnen aangenaam is, je kunt er wel door naar buiten kijken maar overdag biedt het binnen toch genoeg privacy. Mooi toch?

In-betweens: volop keus in kleur, dessin, structuur en materiaal

Welke kleur je ook zoekt of welk dessin, we zijn er wel zeker van dat je het bij ons kunt vinden. Het aanbod is namelijk heel ruim. En daarbinnen kun je ook nog kiezen uit een variëteit aan structuren en gordijnstoffen. Ruw geweven, met bijzondere details of juist van heel natuurlijke materialen zoals linnen en wol of katoen. Maar ook hele sterke synthetische garens en brandvertragende gordijnstoffen. De collectie in-betweens van Toppoint is compleet en riant. Wij helpen je daar graag een keuze in te maken.

Zo combineer je in-betweens

In-betweens zijn mooi en sfeervol, maar in de avond bieden ze weinig tot geen privacy. Als binnen het licht aan is, kijk je door deze gordijnen heen. Daarom raden we je aan om ze te combineren met andere raamdecoratie. Dat kan heel goed met bijvoorbeeld jaloezieën of rolgordijnen. En natuurlijk ook met overgordijnen. Laat je door onze stylisten persoonlijk adviseren en vind de combinatie die het mooist staat in jouw interieur.

In-betweens met persoonlijk stylingsadvies van John van Zweden Wonen, Den Haag

Bezoek je John van Zweden Wonen in Den Haag, dan kun je rekenen op persoonlijk stylingsadvies. Zo weet je zeker dat je altijd de mooiste in-betweens vindt voor jouw interieur. Kom langs en laat je verrassen en inspireren in onze grote woonwinkel. Voor de deur zijn gratis parkeerplaatsen en binnen hebben we de koffie voor je klaarstaan.

Caliz

Moved

Banda

Onze showroom

Advies op maat

Perform