HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw in onze winkel

Iso Reflex® lamellen

Iso Reflex® lamellen

15

kleuren

'Kies je kleur lamel, vilt en rails. De adviseur van John van Zweden Wonen doet de rest.'

Klantervaring

“Geen hol geluid meer en de zon wordt perfect gereflecteerd met de Iso Reflex® lamellen. Fijn geholpen bij de winkel van John van Zweden Wonen.”

Extra kleuropties op aanvraag

Eigen huisstijl of passende kleur in een project?
Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Iso Reflex® lamellen: aluminium lamellen met vilt

De nieuwste lamellen zijn de Iso Reflex® lamellen van Toppoint. Een aluminium lamel met een laag van 100% natuurlijk wol. Dat ziet er niet alleen heel mooi uit, het geeft ook veel extra voordelen! En dit innovatieve product kun je nu ook vinden bij een van de grootste woonwinkels van Nederland: John van Zweden Wonen in Den Haag.

Bijzonder: robuust en sfeervol

De Iso Reflex® lamellen zijn bijzonder omdat ze twee sterke materialen op een unieke manier combineren: aluminium en wol. Het sterke aluminium zorgt voor een robuust raamproduct dat lang meegaat en de wol geeft het geheel een heel sfeervolle, zachte look. Door dit contrast in materiaalkeuze hebben deze lamellen een bijzondere uitstraling en passen ze goed in elk modern interieur.

Veel voordelen door het vilt

Naast een sfeervol accent heeft het gebruik van vilt op deze lamellen nog veel meer voordelen. De laag wollen vilt maakt deze lamellen isolerend en geluiddempend. Ook reflecteren ze heel goed fel licht, zoals zonlicht. Hierdoor heb je in huis geen last van vervelende lichtinval of lichtschitteringen. En de Iso Reflex® lamellen zijn heel veilig; dankzij het gebruik van aluminium en wol zijn ze brandwerend.

Kies jouw kleurencombinatie

Voor het wollen vilt dat op de lamellen wordt aangebracht, kan gekozen worden uit drie kleuren. De aluminium lamellen zijn er in vier kleuren. Jij kunt dus zelf zo de combinatie creëren die het mooiste staat bij jouw interieur!

Bij projecten (20 m2): elke kleur mogelijk

Ben je op zoek naar raamdecoratie in een speciale kleur voor jouw project? Dan is de Iso Reflex® een aanrader! Vanaf 20 m2 is het vilt op deze lamellen namelijk in elke gewenste kleur leverbaar. Of je dus een kleur wenst die past bij de huisstijl, een kleur uit het logo van je opdrachtgever of een andere kleur die hoort bij het project, het kan allemaal! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kleurgecoördineerd

De Iso Reflex® lamellen worden standaard geleverd met een fraaie design rails. Die zijn er in grijs, wit structuur en zwart structuur. Alle onderdelen zijn ook kleurgecoördineerd wat betekent dat ze allemaal qua kleur op elkaar zijn afgestemd. Zo weet je zeker dat je een mooi geheel krijgt. De ketting kan in een chique metaaluitvoering gekozen worden, leverbaar in drie kleuren. Of in mooi kunststof, die is mogelijk in vier kleuren. De techniek is van Toppoint en dus uitstekend, je bent er dan ook zeker van dat dit systeem altijd heel soepel werkt.

Ontdek deze innovatieve lamellen bij John van Zweden Wonen in Den Haag

De Iso Reflex® lamellen zijn innovatief, kwalitatief en heel erg mooi. Een echte toevoeging voor jouw interieur, thuis of op de zaak. Kom dit nieuwe raamproduct eens zelf bekijken, je bent welkom in onze woonwinkel waar we je er graag meer over vertellen en je met persoonlijk interieuradvies verder helpen. Je vindt ons in Den Haag, net buiten Loosduinen. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur zijn genoeg gratis parkeerplaatsen.

Vilt, helemaal van nu

‘Waar service nog gewoon is’

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van jouw binnenhuisarchitect

'Kleuren passend bij jouw project'