HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“De service bij John van Zweden Wonen is meer dan goed. De kennis van de medewerkers uitstekend. Ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Jaloezieën als ideale raamdecoratie

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie. Voor elke ruimte en bij elke woonstijl. En de mooiste jaloezieën vind je bij John van Zweden Wonen, de woonwinkel in Den Haag. Met meer dan 2.500 m2 en een creatief team van stylisten hebben we hier altijd de jaloezieën die perfect passen bij jouw interieur. Bezoek ons snel voor persoonlijk interieuradvies en volop inspiratie voor je gehele woning.

Voor elke ruimte

Een groot voordeel van jaloezieën is dat ze te gebruiken zijn in elke ruimte, ook als het een vochtige ruimte is zoals de keuken of badkamer. Daarvoor zijn namelijk de aluminium jaloezieën van Toppoint heel geschikt. Die zijn schimmel- en vochtwerend dankzij de uiterst hoogwaardige afwerking. De aluminium jaloezieën zorgen voor een robuuste sfeer in de ruimte, de houten jaloezieën brengen meer warmte en hebben een mooie, natuurlijke look.

Privacy en licht

Met jaloezieën bepaal je zelf de mate van privacy en licht in huis. En letterlijk in een handomdraai! Superhandig dus als je vanuit huis werkt en niet gehinderd wil worden door licht in je beeldscherm. Of als je juist binnen wil volop genieten van het eerste daglicht. En wil je op enig moment geen ongewenste inkijk? Dan kantel je ze nog wat verder zodat je meer privacy hebt. Met jaloezieën regel je de het helemaal zelf, en altijd heel gemakkelijk.

Jaloezieën combineren

Jaloezieën zijn van zichzelf al mooi, maar samen met andere raamdecoratie wordt het nog mooier! Combineer jaloezieën met gordijnen of in-betweens en je benadrukt de woonstijl van jouw keuze met een sfeervolle set raamdecoratie. Bovendien heeft zo’n combinatie veel voordelen; het verbetert de akoestiek, de lichtfiltering in huis wordt aangenamer en kies je voor een dikkere gordijnstof dan werkt het ook nog eens isolerend. Wil je weten welke combinatie met jaloezieën bij jouw interieur mooi staat? Kom dan naar John van Zweden Wonen voor volop voorbeelden en persoonlijk woonadvies.

Elektrische jaloezieën, extralarge jaloezieën én maatwerk

Als raamdecoratie zijn jaloezieën heel strak, maar ze zijn ook heel veelzijdig. Wist je dat je ze ook elektrisch bedienbaar kunt maken? En dat er extralarge jaloezieën zijn die maar liefst 7 meter breed gemaakt kunnen worden? Ook kun je ze zo laten afwerken, dat ze perfect passen bij jouw interieur. Met bijvoorbeeld een ladderband; de stoffen band die aan de buitenzijde van de jaloezie bevestigd is en zo de kleine gaatjes bedekt. Die ladderband is in heel veel tinten mogelijk en kan bij de houten en aluminium jaloezieën.

Onderhoud

Het onderhoud van jaloezieën is heel eenvoudig; je maakt ze schoon door ze te openen en het vuil en stof eraf te vegen met een droge doek of plumeau. Is het wat viezer? Dan nog haal je de vlekken er gemakkelijk af met een vochtige doek. Gelukkig maar, zo ben je nooit veel tijd kwijt aan het schoonmaken van raamdecoratie!

Interieuradvies en volop service bij John van Zweden Wonen, Den Haag

John van Zweden Wonen in Den Haag is een van de grootste woonwinkels in Nederland. In onze ruime showroom vind je volop inspiratie, veel voorbeelden en altijd een ervaren team dat service garandeert en waar je ook terecht kunt voor gratis interieuradvies. Kom snel langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren.

‘Waar service nog gewoon is’

Interieuradvies