HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Kasten op maat
Vakwerk gemaakt door professionals

Maatwerk kasten tot op de millimeter

De mooiste kasten zijn op maat gemaakt. En daar zorgen wij dan ook voor. Als familiebedrijf zijn wij al meerdere generaties bezig met woninginrichting en we zijn een specialist in maatwerk kasten. Wij meten vakkundig bij je thuis op, maken de beste keuzes qua kleur en indeling en na het overleggen van de offerte bouwen wij de gewenste kast bij jouw thuis op maat in.

Alles netjes overzichtelijk

Ruimte nodig voor kleding en schoenen? Of gewoon een mooie plek voor boeken of verzameling? Laat je kast door John van Zweden Wonen op maat maken. Ideaal bij die schuine plafonds of bijvoorbeeld onder de trap. Wij hebben veel mogelijkheden die je zullen verbazen. Slimme oplossingen voor smalle nissen, lades en vakverdelingen zijn ons niet vreemd. Wil je graag een ladenblok of toch nog een extra legplank? Dat kan prima met een kast op maat.

Perfect soepel lopende deuren

De deuren van jouw kast op maat lopen als een zonnetje. Omdat wij samen bepalen welke deuren de beste en mooiste keus zijn is het eindresultaat zoals jij het voor ogen hebt. Kies voor draaideuren, schuifdeuren, spiegeldeuren of misschien wel een gedeelte zonder deuren. Wil je graag een inloopkast? Ook deze maken wij deze natuurlijk ook op maat met de indeling die perfect aansluit bij jouw wensen.

”John van Zweden Wonen beschikt over vakmensen die mijn inloopkast perfect op maat hebben gemaakt!”

‘Mijn collega meet alles keurig op voor jouw kast op maat. Samen bepalen wij de kleur en mogelijkheden voor het beste resultaat.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

‘Waar service nog gewoon is’

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Service en montage

Met een vakkundig team staan we voor je klaar; van advies en inmeten tot montage. Topkwaliteit in kasten op maat en een persoonlijke service? Daarvoor ga je naar John van Zweden Wonen in Den Haag!

Een van de grootste woonwinkels in Nederland

Met een riante showroom van 2.500 m2 is onze woonwinkel een van de grootste van Nederland. Met veel wooninspiratie en alle ruimte voor de nieuwste woontrends kun je hier veel voorbeelden zelf komen bekijken. En lijkt het je juist lastig om een keus te maken met zo’n ruim aanbod? Weet dan dat ons team voor je klaarstaat. De stylisten helpen je met gratis interieuradvies dat ze afstemmen op jouw wensen en woonsituatie. Zo vind je bij ons altijd de maatwerk kast, vloer, behang of raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur, of dat nu thuis is of voor een zakelijke omgeving.

beelden: eigen foto's en Raffito