HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

899

tevreden klanten

Door een persoonlijk advies gaan onze klanten tevreden naar huis.

Wij hebben meer dan 160 reviews op Google. Deze reviews lees je hier.

Ook een review schrijven? Graag!

Dit kan hier

Top zaak!

Een TOP zaak met een GEWELDIG TEAM wat John in al die jaren heeft opgebouwd en waar je op kunt bouwen en vertrouwen, zodat klanten zoals wij terug komen. We zijn niet voor niets al 20 jaar klant!!
Grote klasse, vooraf wordt alles goed besproken en doorgenomen en binnenkort wordt er behangen en PVC klick vloer gelegd, maar ook een wandje Fotobehang, want daar zijn ze ook goed in. Kan niet wachten…

Rina Oosterling

Een echte aanrader.

Fantastische winkel, letterlijk ons hele huis laten doen. Een prachtige pvc visgraat beneden, en pvc planken boven. Ons volledige huis met Arte behang laten plaatsen (De Helidor collectie in onze woonkamer), wat een vaklui hebben ze hier in dienst. Geen naadje te bespeuren. De gordijnen zijn door een eigen atelier laten maken en door een eigen meetservice opgemeten. Ook de luxaflex hangt er schitterend bij. En voor mijn vrouw een inloopkast op maat laten maken. Waar met het ontwerpen prima is meegedacht. En ook dit weer door eigen stoffeerders gemonteerd. In het bijzonder willen we Diana bedanken voor het geduld in de winkel, en het prachtig bij elkaar zoeken van alle spullen.

Berry Jongmans

Een absolute aanrader!

Geweldige service en zeer uitgebreid assortiment raambekleding. Doordat er gewerkt wordt met een eigen atelier, kan er heel snel geleverd worden. Een absolute aanrader!

Monique

Prima.

Prima service, goed advies en eerst een proefdruk van het fotobehang voordat het echt geproduceerd wordt. Daarna door vakkundig personen op de muur geplakt tegen een meer dan betaalbare prijs.

Marcel van Zweden

Alles onder 1 dak

Geweldig assortiment, zeer ruime keus, en het aller belangrijkste zeer goede service!

Roel Epskamp

Top behanger

Tweemaal behang aangeschaft bij John van Zweden Wonen. De verkoop ging snel en makkelijk. De eerste keer is de verkeerde kleur behang geleverd maar dit is goed opgelost door John van Zweden Wonen. Behang is geplaatst door een medewerker, genaamd Ruud. Ruud is de beste behanger ooit!! Deze man verdiend een award en een dikke salarisverhoging! 🙂
Ruud, topper! Werkt super gedetailleerd en netjes. Geen naden te zien in ons behang, neemt echt de tijd voor je en gaat pas weg als iedereen tevreden is. Ik wil geen andere behanger meer!! Heeft zelfs de kleinste hoeken bij de lichtschakelaars heel mooi bijgesneden en aangevuld. Voor iedereen die door Behangparadijs wil laten behangen: vraag naar Ruud, de beste behanger aller tijden!!! 🙂

Z. Çankaya

Heel goed geholpen

Wat ben ik hier fijn geholpen! Voor het hele huis geslaagd vloeren, behang, gordijnen en kasten op maat hier laten doen! Van A tot Z helemaal ontzorgt. Op zaterdag de sleutel gebracht en de zaterdag erna weer opgehaald toen alles klaar was. En wat denk je? Stond er een presentje voor ons klaar met dank voor het vertrouwen. Waar zie je dat nog? De vloer in visgraatmotief is zo mooi geworden. Door de grote keus twijfelden we over de keus maar God wat is het mooi geworden. Ik wil het hele team van v. Zweden bedanken; van stoffeerders tot de goede service in de winkel. Echt top!

Mascha Nederpel

Goede kennis

Geweldige winkel met goed personeel. En weten wat ze verkopen.

Peter Koster

TOP

Fantastische winkel, veel keus. Personeel is meer dan vakkundig en adviseert geweldig. Alles maar dan ook alles is mogelijk en je hebt verder geen omkijken naar de inrichting cq stoffering van je woning.

Anja Timmer

Zeer positief

Onze ervaring met deze winkel is zeer positief. Goed advies en vlotte afhandeling.

Evelien Peper