HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen maken ze tijd voor je. De service is uitmuntend, ontwerp laten maken en zo uitlaten voeren. Heel blij met eindresultaat.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Lamellen van hoge kwaliteit, bij John van Zweden Wonen

Lamellen staan goed in elk interieur. In talloze varianten uit te voeren zijn ze mooi, tijdloos en heel praktisch. Welke het beste past bij jouw woonstijl? Dat ontdekken we graag samen met jou. Bezoek daarvoor onze woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag. In onze 2.500 m2 grote showroom krijg je volop wooninspiratie en zie je veel mooie voorbeelden van bijzondere lamellen van hoge kwaliteit. En wil je persoonlijk advies? Ons team van interieurstylisten staat al voor je klaar. Kom je snel langs?

Stof, pvc, aluminium of met vilt

In onze collectie Toppoint-lamellen kun je kiezen uit lamellen van stof, pvc, aluminium en de Iso Reflex® met vilt. We snappen dat die keuze niet eenvoudig is, maar wij helpen je daar graag bij. Van wat het beste past bij jouw interieur tot en met het op maat maken van de lamellen van jouw keuze. Zodat er straks perfect passende lamellen voor jouw ramen hangen, hoe groot die ook zijn en wat voor vorm ze ook hebben.

Lamelbreedtes

Ook in de lamelbreedte heb je keus; ze zijn er in verschillende breedtematen, van smal tot heel breed. Kijk wat jij mooi vindt en wat je goed vindt passen bij jouw woning. In het algemeen geldt dat hoe groter het raam is, hoe breder de lamel kan zijn. Wil je toch liever persoonlijk interieuradvies hierbij? Dan kan dat natuurlijk altijd!

Heel praktisch

Lamellen zijn absoluut heel praktisch. Ze zijn onder meer geschikt voor schuifpuien omdat ze zo makkelijk opzij te schuiven zijn en zo de doorgang niet hinderen. Maar ook kunnen ze op maat gemaakt worden voor ramen met aparte vormen, zoals schuine ramen of ramen in een trapeze-vorm. En wist je dat ze ook een raamwasfunctie hebben? Daarmee ontkoppel je in een keer het hele pakket lamellen zodat het raam vrij is en je het bijvoorbeeld makkelijk kunt schoonmaken. Deze functie is overigens niet beschikbaar bij de breedste uitvoering, de 250 mm.

Maatwerk bij lamellen

Lamellen zijn weliswaar rechttoe-rechtaan, maar ze hoeven zeker niet standaard te zijn! Deze raamdecoratie kan in diverse opties uitgevoerd worden. Maatwerk dus! De breedste variant bijvoorbeeld kan een decoratieve houten afwerking krijgen. De lamellen van pvc kunnen we lichtdoorlatend laten maken door ze te laten perforeren. En natuurlijk zijn alle lamellen in heel veel kleuren verkrijgbaar. Kies je voor een stoffen lamel? Dan zijn er ook nog diverse coatings mogelijk, zoals die om warmte te weren.

Persoonlijk interieuradvies bij lamellen in onze woonwinkel in Den Haag

Zoek je mooie lamellen voor jouw huis of bedrijf? Laat je dan inspireren in onze woonwinkel, een van de grootste in Nederland. Met alles voor jouw interieur onder een dak, vakkundige medewerkers en creatieve stylisten die je graag persoonlijk interieuradvies geven. Kom langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, voor de deur is genoeg gratis parkeerplek en in de winkel staat koffie met wat lekkers voor je klaar.

Waar service nog gewoon is’

Meten aan huis