HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Laminaat

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Laminaat

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Een laminaat vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“John van Zweden Wonen is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

‘Waar service nog gewoon is’

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij John van Zweden Wonen

Laminaat: vloeren met een natuurlijke look

Met laminaat op de vloer is het net alsof er echt hout of echte tegels liggen. De laminaatvloeren uit onze ruime collectie zien er heel natuurlijk uit en zijn van uitstekende kwaliteit. We bieden daarom ook een levenslange garantie op de slijtage van het laminaat. Kom langs en zie het zelf; we hebben de vloeren op de grond gepresenteerd. Bij John van Zweden Wonen in Den Haag.

Voordelen van een laminaatvloer

Een laminaatvloer wordt door veel mensen gekozen en dat is niet zo vreemd, laminaat biedt namelijk heel veel voordelen! Zoals:
• Sterk en zeer krasbestendig
• Kleurvast
• Eenvoudig om te plaatsen
• Gemakkelijk in onderhoud
• Duurzaam: gaat jaren mee
Afhankelijk van het type laminaat kan het ook nog extra geluiddempend zijn, antistatisch of heel natuurlijk.

Sterke toplaag

Laminaat bestaat uit een aantal lagen waarvan de bovenste laag, de beschermlaag, de plank z’n hardheid en kleurechtheid geeft. Op die laag zit een coating van melaminehars die onder andere UV-stralen tegenhoudt. Ook kan in die bovenste laag een structuur worden aangebracht: registered-embossed. Hierdoor lijkt en voelt het alsof het laminaat een echte houten vloerdeel is. De middelste lagen bestaan uit de afbeelding van bijvoorbeeld een houten plank of een tegel en een HDF-laag. HDF zijn samengedrukte houtvezels die de plank de stevigheid geven.

Ondervloer

De onderste laag van het laminaat is ook weer voorzien van melaminehars zodat de plank beschermd is tegen optrekkend vocht. Hierdoor blijft het laminaat sterk en strak. Wel moet er altijd nog een laag onder het laminaat geplaatst worden, bijvoorbeeld een ondervloer of dampfolie. Wat het beste is, hangt af van de situatie in jouw woning en het type laminaat van jouw voorkeur. Wij zullen je daar altijd in adviseren.

Waterbestendige en krasvaste laminaatvloeren

Wil je graag je laminaatvloer in de keuken plaatsen? Of je niet druk maken als er eens water op je vloer valt? Dan kan dat als je kiest voor de 100% waterbestendige laminaatvloeren. Deze mooie vloeren zien er heel natuurlijk uit met een authentiek karakter dankzij een voelbare en zichtbare structuur die gelijkloopt met de print van het houtoppervlak. Of kies een van onze krasvaste laminaatvloeren. Dat laminaat is tot wel 10x sterker dan de gemiddelde laminaatvloer en wordt niet beschadigd door hoge hakken, spullen die vallen of zware meubels die anders afdrukken in de vloer achterlaten.

Gemakkelijk te plaatsen

Laminaat plaatsen is steeds gemakkelijker geworden. Met de huidige kliksystemen kunnen ze mooi en snel gelegd worden zonder dat je nog lijm hoeft te gebruiken. Wel adviseren we altijd om de planken zo te leggen dat het licht over de lengte erop valt. Het laminaat in onze woonwinkel is heel geschikt om zelf te leggen en natuurlijk adviseren wij je daarin. Wil je toch dat wij dit voor je doen? Dan hebben wij onze eigen stoffeerders die dit tegen een meerprijs kunnen leggen.

Onze merken in laminaat

In onze winkel vind je een ruimte keuze in laminaat vloeren. We beschikken over de merken: COREtec®, Ambiant, Berry Alloc, Quick-Step, VT-Wonen en Hebeta PVC.

Topkwaliteit in laminaat, bij John van Zweden Wonen

Bij John van Zweden Wonen hebben we een heel grote showroom waar we onze ruime collectie laminaat op de grond hebben uitgelegd. Zo kun je zelf makkelijk zien hoe elke vloer er uit ziet en wat mooi zal staan in jouw huis. Wil je daar wat hulp bij? Reken dan op onze stylisten met persoonlijk interieuradvies en antwoord op al je vragen. Al het laminaat in onze collectie is van hoge kwaliteit conform de Europese normen en we bieden levenslange garantie op slijtage. Kom langs als je op zoek bent naar laminaat voor jouw woning of bedrijf. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en de koffie staat voor je klaar.

Foto's: Quick-Step en Ambiant