HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Welkom bij John van Zweden Wonen

Kom bij onze showroom langs voor de beste indruk en goed advies.

1001

adviezen

Een kijkje in onze showroom. Alles voor jouw interieur!

Volledige collecties

Toppoint raamdecoratie

Interieuradvies

Service aan huis

Exclusieve Arte® shop

Welkom bij John van Zweden Wonen!

John van Zweden Wonen is in de loop der jaren een grote naam geworden en werkt door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in behang, vloeren en raamdecoratie. We maken gebruik van eigen stoffeerders, eigen monteurs en eigen behangers. Iedereen is bij ons vast in dienst. Ook hebben wij een gratis meetservice en maken we in de winkel gebruik van een gratis stylisten service. Hierbij helpen en adviseren wij je bij het inrichten van je volledige interieur.

Meer dan alleen behang

In de grote showroom van maar liefst 2500m2 is er voor iedere interieurstijl wel wat te vinden. Naast behang vind je hier ook meerdere soorten vloeren, raambekleding en sinds kort ook meubels! John van Zweden Wonen is hiermee een van de meest complete woninginrichting winkels van Nederland.

Uitgebreid interieuradvies

Heb je behoefte aan uitgebreid interieuradvies? Of wil je afspreken met 1 van onze stylisten? Kom langs en laat je bewonderen en inspireren. In je showroom kan je gratis interieuradvies krijgen. Verder komen wij ook thuis alles opmeten en plaatsen. Opmeten is gratis, plaatsen heeft een meerprijs.