HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Overgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

1483

kleuren

Combineer 2 soorten raamdecoratie.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Ik heb mijn overgordijnen nog beter isolerend laten maken met een passende voering. Dat houdt de kou buiten en de warmte binnen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Overgordijnen; comfortabele raamdecoratie

Wil je comfort in huis? Kies dan voor overgordijnen. Deze comfortabele raamdecoratie brengt altijd sfeer in elke ruimte, isoleert en werkt geluiddempend. En dan zijn ze vaak ook nog verduisterend. Ideaal dus, en bij onze woonwinkel hebben we zoveel gordijnstoffen dat je er zeker een vindt die mooi staat in jouw huis. Dus, wanneer bezoek je John van Zweden Wonen in Den Haag?

Zoveel voordelen met overgordijnen

Met overgordijnen heb je de ideale raamdecoratie voor bij jou thuis. Ze zijn veelal van een wat dikkere, zwaardere stof waardoor de uitstraling direct royaal is. En dat staat sfeervol. Die dikkere stof zorgt er ook voor dat de akoestiek aangenamer is omdat het geluid gedempt wordt en de temperatuur prettiger omdat het isoleert. Laat je overgordijnen voeren? Dan blijven ze ook nog eens veel langer mooi omdat ze niet verkleuren door het zonlicht. En natuurlijk bieden ze altijd maximale privacy in huis zodra je de gordijnen sluit. Je ziet het, met overgordijnen heb je zoveel voordelen.

Gevoerde overgordijnen worden verduisterend

Niet alle overgordijnen zijn meteen verduisterend, en dat hoeft ook niet. Wil je dat wel dan kunnen we ze verduisterend maken. We voeren de gordijnstof die jij uitkiest dan met een voeringstof die verduistert. We hebben daarvoor verschillende soorten voeringstof dus ook altijd een die past bij de gordijnstof van jouw keuze.

Overgordijnen op maat gemaakt

Net als al onze raamdecoratie maken we ook de overgordijnen altijd op maat. Zo weet je dat je bij ons precies dat koopt wat jij mooi vindt en perfect past bij jouw interieur. Wij laten de raamdecoratie in een atelier maken, zorgvuldig en naar jouw wens. Jij kiest de kleur, de stofsoort, eventueel een dessin en de gordijnplooi. Wij adviseren je en helpen je de keus te maken. Dat is het voordeel van een persoonlijk interieuradvies van onze stylisten.

Combinaties met overgordijnen

Overgordijnen kun je goed combineren met andere soorten raamdecoratie. En dat moet ook wel omdat je overgordijnen overdag natuurlijk open wil doen! Kies daarom voor een andere raamdecoratie van transparante gordijnstof zodat je overdag wel mooi gefilterd licht in huis hebt en de gewenste privacy. Dat kan met bijvoorbeeld jaloezieën en rolgordijnen. Maar ook met plisségordijnen of in-betweens. De combinatie bepaalt het effect dat je in huis krijgt. Vraag ons om advies of kom langs om de vele voorbeelden zelf te zien.

Overgordijnen in Den Haag

Met een van de grootste woonwinkels van Nederland vind je bij ons in Den Haag zeker jouw nieuwe overgordijnen. Kom langs en laat je verrassen in onze grote showroom vol met mooie stalen en inspirerende combinaties en woontrends. Ons vakkundige team staat voor je klaar met persoonlijk advies. Zien we je binnenkort bij John van Zweden Wonen?

‘Waar service nog gewoon is’

Totaal advies

Onze showroom