HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Verduisterende paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij mijn moderne interieur staan de verduisterende paneelgordijnen fantastisch. Ik heb goed advies gehad bij John van Zweden Wonen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Verduisterende paneelgordijnen voor elke ruimte

Zoek je raamdecoratie die een ruimte verduistert, zelfs als de ramen daar heel groot of heel hoog zijn? Dan laten wij je graag de verduisterende paneelgordijnen in onze woonwinkel zien. Ze zijn heel groot, geheel naar jouw smaak samen te stellen en ook nog eens heel erg mooi. Kom dus snel langs voor volop wooninspiratie en altijd persoonlijk interieuradvies bij John van Zweden Wonen in Den Haag.

Kleurrijk, subtiel of met dessin?

Voor elk interieur hebben wij de mooiste paneelgordijnen. Ongeacht wat jouw smaak of woonstijl ook is. Want de gordijnstoffen voor de verduisterende paneelgordijnen in onze collectie zijn heel divers. Van subtiele motieven tot opvallende dessins. En van zachte tinten tot heel erg kleurrijk. Keus genoeg dus. En vind je dat kiezen nou juist lastig? Dan helpen onze stylisten je met advies en veel voorbeelden.

Koel met warmtewerende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen zijn mooi in een slaapkamer met grote ramen. Maar juist met die grote ramen, komt ook vaak veel warmte naar binnen als de zon erop schijnt! Gelukkig kun je bij ons ook kiezen voor warmtewerende paneelgordijnen. We laten ze dan maken van een speciale gordijnstof waardoor de ruimte lekker koel blijft. Ideaal dus voor de slaapkamer maar net zo fijn voor een werkkamer of kantoor. Wist je dat voor een zakelijke ruimte, vaak vlamvertragende gordijnstoffen door de verzekering geëist worden? Maar ook daarvoor hebben we genoeg aanbod, evenals gordijnstoffen met een vuilafstotende coating waardoor ze langer mooi blijven.

Lang schoon met vuilafwerende coating

Kies je voor een paneelgordijn met vuilafwerende coating, dan hoef je ze haast niet schoon te maken. Kies je een gordijnstof zonder coating, dan maak je ze het beste schoon met een zachte borstel of doek. Krijg je een vlek er niet vanaf? Ga dan niet zelf aan de slag met harde borstels of een schoonmaakmiddel, maar vraag ons altijd om advies.

Combinaties met verduisterende paneelgordijnen

De verduisterende paneelgordijnen geven je maximale privacy, maar overdag is het best donker met deze raamdecoratie. Combineer ze daarom met andere raamproducten die transparant of semi-transparant zijn. Er zijn genoeg mooie combinaties daarin te vinden. Zoals verduisterende paneelgordijnen met transparante gordijnen of in-betweens. Dan heb je overdag geen directe inkijk, maar wel een mooie lichtinval en de combinatie geeft je interieur een sfeervolle touch.

Volop keuze in paneelgordijnen, bij John van Zweden Wonen in Den Haag

De mooiste paneelgordijnen voor jouw interieur vind je bij John van Zweden Wonen in Den Haag. Onze woonwinkel is een van de grootste van Nederland. Hier hebben we veel voorbeelden om jou de maximale woonbeleving te bieden. En ons team is er voor je met persoonlijk advies en een vakkundige service. Kom langs en laat je verrassen, je kunt bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon is’

Kom langs

Advies op maat