HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Blij verrast over het advies dat ik kreeg bij John van Zweden Wonen. Nooit gedacht aan paneelgordijnen. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Paneelgordijnen bij John van Zweden Wonen – Den Haag

Stijlvol, functioneel en vooral heel erg groot, dat zijn paneelgordijnen. In onze woonwinkel in Den Haag hebben we hier een ruime collectie van en volop mogelijkheden om het op maat af te werken. Zo zorgen we ervoor dat de paneelgordijnen altijd perfect passen bij jullie woning. Zoek je indrukwekkende raamdecoratie voor de grote, hoge ramen van je huis of voor een schuifpui? Bezoek dan John van Zweden Wonen in Den Haag.

Echt grote raamdecoratie

We noemen paneelgordijnen indrukwekkend omdat dit echt grote raamdecoratie is. Elk paneel afzonderlijk kan een afmeting krijgen tot wel 3 meter hoog en 130 cm breed. En je kunt ze vrijwel oneindig naast elkaar hangen. Dus hoe lang de ruimte ook is, met paneelgordijnen lukt het je altijd om de ramen te bekleden.

Passend bij jouw woonstijl

Behalve dat de paneelgordijnen heel groot zijn, zijn ze ook geschikt voor jouw interieur. Welke woonstijl je ook hebt. We kunnen ze namelijk helemaal naar jouw smaak laten afwerken. Wij helpen je daarbij met persoonlijk interieuradvies en kennis van zaken. Want ons creatieve team stylisten weet precies wat mogelijk is met deze panelen en helpt je om ze mooi aan te laten sluiten bij de rest van jouw interieur.

Zo creëer je de mooiste paneelgordijnen

De mooiste paneelgordijnen zijn natuurlijk de panelen die bij jouw interieur passen. En wij helpen je die samen te stellen. Zo heb je de keus uit bijna 300 gordijnstoffen, bestaande uit diverse stofdiktes, dessins en kleuren. En wist je dat je elk paneel kunt laten opbouwen uit meerdere stoffen? Combineer bijvoorbeeld een transparant paneelgordijn met daarin een vlak dat gemaakt is van een verduisterende gordijnstof. Of combineer verschillende kleuren met elkaar in een paneel. Of een vlak met een dessin in een verder effen getint paneelgordijn. Eigenlijk is alles mogelijk!

Designlatjes

Als strak element kun je ook designlatjes op de panelen laten plaatsen. Ze zijn er van vlak aluminium van 25 mm breed en in hout van 50 mm breed. En een tip: deze houten designlatjes komen trouwens van dezelfde leverancier als de houten jaloezieën. Combineer dat en je hebt een stijlvolle set raamdecoratie in huis! Hoeveel je er per paneel laat plaatsen en op welke hoogte? Dat is aan jou en wij adviseren je daar graag bij.

Paneelgordijnen: van 50 tot 130 cm breed

Breed, breder, breedst. Dat geldt echt voor de paneelgordijnen. Die kunnen gemaakt worden met een breedte van minimaal 50 tot maximaal 130 cm per paneel. Hoe breder, hoe robuuster. De keus is aan jou. Het openen en sluiten van de panelen kan gezamenlijk via een koordsysteem of elk apart met de hand. Handig als je een schuifpui hebt die je wil openzetten, maar de rest voor de ramen wil laten hangen bijvoorbeeld.

Roomdivider

Weet je dat paneelgordijnen ook ingezet worden als roomdividers? Zo’n scheidingswand waarmee je een ruimte opdeelt in meerdere ruimtes. Ideaal voor wie klein woont maar ook handig voor zakelijke toepassingen.

Paneelgordijnen bij John van Zweden Wonen, Den Haag

Bezoek John van Zweden Wonen in Den Haag voor een complete woonervaring onder een dak. Onze woonwinkel van 2.500 m2 geeft je volop wooninspiratie en ons team staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Kom langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren.

‘Waar service nog gewoon is’

Advies op maat