HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“De service bij John van Zweden Wonen is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Plisségordijnen, elegante en veelzijdige raamdecoratie

De elegante plisségordijnen zijn heel veelzijdig; ze passen namelijk voor vrijwel elk raam! De plissés maken deze gordijnen heel plooibaar waardoor ze geschikt zijn voor allerlei soorten ramen. Daarbij zijn ze ook nog eens heel mooi en absolute sfeermakers in elk interieur. Benieuwd wat het mooiste past bij jouw woonstijl? Vraag het ons, wij staan klaar met persoonlijk interieuradvies in een van de grootste woonwinkels van Nederland: John van Zweden Wonen in Den Haag.

Voor elk type raam

Of het raam nu rechthoekig is, een smal kozijn heeft, half rond, een lichtkoepel of een heel andere vorm, voor een plisségordijn maakt het niet uit. Het past altijd! En het staat nog eens mooi ook. En wordt het raam opengezet of in een kantelstand geplaatst? Dan blijven de plissés mooi strak tegen het raam en altijd keurig in de plooi.

Veel keuze

Plisségordijnen bieden je veel keuze. Met gordijnstoffen van transparant tot verduisterend maar ook met stoffen die een vuilafstotende coating hebben, die lichtwerend of warmtewerend zijn. Je kunt zo altijd de gordijnstof kiezen die het beste past bij jouw woonwensen. En de styling biedt ook veel keuze; al die varianten zijn er in heel veel kleuren en verschillende dessins. En weet je dat we ook een paar mooie fade-outkleuren hebben voor de plisségordijnen? Daarbij lopen twee verschillende kleuren subtiel in elkaar over. Dat wordt vast lastig kiezen, maar met ons gratis stylingsadvies lukt het zeker!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft John van Zweden een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Bediening van het plisségordijn

Het bedienen van een plisségordijn is een fluitje van een cent. Natuurlijk kun je ze handmatig openen en sluiten, maar dat kan ook met een app! Zeker als de plissés hoog hangen of als je er lastig bij komt, is dat een slimme optie. Heeft handbediening toch jouw voorkeur, dan zijn daar ook nog verschillende opties in. Zoals de handgreep LiteRise® waarmee je gemakkelijk de plissés in de gewenste stand zet. En wil je een kindveilige bediening? Dan hebben we het SmartCord® waarbij het bedieningskoord altijd even lang blijft.

Top-down, bottom-up

Met plissés die in het kozijn mooi op ooghoogte geplaatst zijn, houd je nieuwsgierige blikken makkelijk buiten. En het fijne van top-down, bottom-up plisségordijnen is dat je die op elke hoogte in het kozijn kunt vastzetten. Wil je alleen top-down of alleen bottom-up? Dan kan dat natuurlijk ook. Die zijn trouwens ook mogelijk met de Day & Night-variant. Dan heb je plisségordijnen met zowel een transparante als een verduisterende stof in een pakket. Superhandig dus, en al die opties vind je bij John van Zweden Wonen!

Gecombineerd met andere raamdecoratie

Plisségordijnen combineren heel goed met andere raamdecoratie, zoals met gordijnen. Die royale combinatie geeft elk interieur meer sfeer en verbetert ook nog eens de akoestiek en isolatie in huis. Bovendien zorg je zo ook voor maximale privacy en mooiste lichtinval in huis als je verduisterende plissés combineert met transparante gordijnen of vice versa.

Persoonlijk stylistenservice bij John van Zweden Wonen, Den Haag

Voor persoonlijke stylistenservice ga je naar John van Zweden Wonen in Den Haag. Wij helpen je de mooiste raamdecoratie samen te stellen voor jouw interieur. Kom langs in onze grote woonwinkel en je doet volop wooninspiratie op. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur is gratis parkeergelegenheid.

‘Waar service nog gewoon is’