HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

PVC lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“PVC lamellen staan echt mooi in mijn badkamer. Met 1 draai heb ik de inkijk geregeld.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

PVC lamellen; stijlvol en functioneel

Met pvc lamellen voor het raam heb je stijlvolle, functionele raamdecoratie die elke ruimte direct een moderne uitstraling geeft. Wij hebben ze in een ruime collectie in onze woonwinkel in Den Haag. Kom langs en laat je inspireren door de vele kleuren, dessins, de mogelijke combinaties en de mogelijkheden waarin je ze naar wens kunt laten afwerken. Van maandag tot en met zaterdag staan we voor je klaar bij John van Zweden Wonen.

Ideaal voor privacy en mooi licht

Het fijne van lamellen is dat je hiermee de lichtinval en de mate van privacy zelf in een handomdraai regelt. Of je ze nu thuis hebt opgehangen of op kantoor, jij bepaalt hoeveel licht naar binnen komt en hoe makkelijk anderen wel of niet naar binnen kunnen kijken.

Perfect passend bij jouw interieur

Nog mooier licht in huis krijg je als je de pvc lamellen combineert met transparante of in-between gordijnen. Met zo’n combinatie wordt de sfeer in huis wat zachter, het licht nog mooier gefilterd, de akoestiek wat aangenamer en directe inkijk wordt gehinderd. En doordat er heel veel keus is in kleur en dessin bij deze gordijnen, kunnen we het perfect laten matchen met jouw interieur.

Transparantie met pvc lamellen

Bij pvc lamellen denk je niet snel aan transparantie, en toch kan dat! We kunnen op verzoek de lamellen laten perforeren. De gaatjes die dan in de lamellen komen, zorgen voor de gewenste transparantie. Wil je een beetje of heel veel lichtinval? Dat bepaal je zelf met het aantal gaatjes dat je in de lamellen laat aanbrengen. Transparante pvc lamellen dus, dat kan bij onze woonwinkel in Den Haag!

Zo schoon gemaakt

Met pvc lamellen ben je nooit veel tijd kwijt aan het schoonmaken. Doordat je ze zo uit de rails kunt klikken, zijn ze ook zo schoon. Je haalt ze namelijk uit de rails, legt ze op een vlakke ondergrond en maakt ze dan schoon met een zachte, vochtige doek en een sopje. Droog ze even af en hang ze terug. Voor je het weet hangen er weer schone lamellen voor de ramen.

PVC lamellen: vochtbestendig

PVC lamellen zijn heel geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken. Het materiaal zelf is al vochtbestendig maar dat geldt ook voor alle techniek eromheen. Zoals het railsysteem, dat is van aluminium waardoor het niet roest.

Ramen van 6 meter breed? Geen punt!

Grote ramen zijn geen probleem voor deze pvc lamellen van Toppoint. Die kunnen namelijk tot maar liefst 6 meter breed gemaakt worden. De lamellen zijn er in meerdere breedtes zodat jij kunt kiezen; van de smalle lamellen van 52 mm breed tot de hele brede lamellen van 250 mm breed. Die smalle lamellen staan mooi bij een kleiner raam terwijl de brede lamellen goed tot hun recht komen in een groot raam. Welke afmeting jouw raam dus ook heeft, bij ons vind je daar de pvc lamellen voor.

Interesse in pvc lamellen?

Ben je benieuwd of pvc lamellen ook bij jouw woonstijl passen? Bezoek dan John van Zweden Wonen voor inspiratie en advies. In onze woonwinkel hebben we heel veel voorbeelden van pvc lamellen in tal van kleuren en soorten. Met ons team van interieurstylisten staan we voor je klaar en helpen we je de beste keus te maken voor jouw woning of bedrijf. Kom je snel eens langs?

‘Waar service nog gewoon is’

Advies op maat