HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC vloeren

PVC vloeren

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Een PVC vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“John van Zweden Wonen is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

‘Waar service nog gewoon is’

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij John van Zweden Wonen

PVC-vloeren: sterk, veelzijdig en levensecht

PVC-vloeren zijn heel populair en dat is niet voor niks. Deze vloeren zijn sterk, veelzijdig en leverbaar in tal van uitvoeringen. Van hout of beton tot tegels, deze vloeren van pvc zien er levensecht uit. Kom ze zelf bekijken in onze grote showroom waar deze vloeren alle ruimte hebben om gezien te worden. Je vindt ons net buiten Loosduinen in Den Haag.

Voordelen van pvc-vloeren

Een pvc-vloer heeft heel veel voordelen. Zo zijn ze heel erg sterk en slijtvast. Zelfs bij intensief gebruik blijven ze lang mooi. Ook is een pvc-vloer heel geschikt als vloerbedekking bij vloerverwarming of vloerkoeling omdat ze warmte en koude goed geleiden. Daarnaast zijn deze vloeren onderhoudsarm, waterbestendig, milieuvriendelijk en geluiddempend. En ten slotte, kies je voor een pvc-vloer dan leg je daarmee een goede basis voor een gezond binnenklimaat in huis of bedrijf.

Perfecte nabootsing van hout, beton en tegels

Wil je hout, beton of tegels op de vloer maar kan dat niet vanwege buren of omdat je in een appartement of flat woont? Dan kies je voor pvc vloeren! Grote kans dat je het verschil niet eens ziet. De pvc-vloeren bootsen het namelijk perfect na. De pvc-vloer in houtlook bijvoorbeeld heeft zelfs voelbare houtnerven en zichtbare houtstructuren. Maar ook de vloeren in tegel- of betonlook zien er heel natuurgetrouw uit. Met pvc lijkt het dus net of je een natuurlijke vloer hebt, maar dan zonder het onderhoud van hout en met een veel betere akoestiek dan bij natuursteen omdat de demping van pvc heel hoog is.

Onderhoudsarme vloer, jarenlang mooi

Met pvc heb je een vloer die weinig onderhoud nodig heeft en toch jarenlang mooi blijft. Deze vloeren hebben namelijk een matte, harde coating (PU). Dit is een beschermlaag waardoor deuken of krassen nauwelijks vat hebben op de toplaag. Ook zorgt deze coating ervoor dat de vloer een zachte glans heeft. Qua onderhoud vraagt de pvc-vloer niet veel meer dan regelmatig stofzuigen en dweilen.

Robuuste vloer, ook geschikt voor projecten en utiliteitsbouw

Locaties waar een vloer intensief gebruikt wordt, hebben een robuuste vloer nodig. Zoals bij projecten en in de utiliteitsbouw. Of je nu een vloer zoekt voor een kantoor, winkel, school of zorginstelling, een pvc-vloer is altijd geschikt. Een vloer van pvc is heel sterk en werkt ook geluiddempend. Iets wat op kantoor, een school of andere drukbezochte plekken een groot voordeel kan zijn! Wil je weten welke vloer geschikt is voor jouw locatie? Kom langs, we bespreken dan graag de mogelijkheden met je.

Onze merken in pvc-vloeren

In onze showroom heb je een ruime keuze in pvc-vloeren. Grote en bekende merken vind je hier zoals Ambiant, BerryAlloc®, Quick-Step, vtwonen, Hebeta PVC en COREtec®.

Grote voorbeelden van pvc-vloeren bij John van Zweden Wonen, Den Haag

De beste indruk van een vloer krijg je natuurlijk als die groot uitgelegd op de grond ligt, en dat hebben we voor je gedaan in onze showroom. Onze grote collectie pvc-vloeren presenteren wij op de grond en je bent van harte welkom om dat zelf eens te komen bekijken. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en staan voor je klaar met gratis stylingsadvies en veel persoonlijke service.