HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Raamhor, de hor voor elk raam

Binnen genieten terwijl de insecten en pollen buiten blijven? Kies dan voor een raamhor. Wij leveren raamhorren voor elk raam; ook als het een draaikiepraam is of een ander soort raam. Kom langs voor advies en veel voorbeelden. Bij John van Zweden Wonen kun je rekenen op vakmanschap en kwaliteit zodat de raamhor perfect past en uitstekend werkt.

Een hor voor je draaikiepraam?

Veel huizen hebben tegenwoordig draaikiepramen. Superhandig, maar voor raamdecoratie en voor horren kan dit soms een uitdaging lijken. Toch hebben wij hier de juiste raamhor voor; een vaste raamhor. Deze plaats je aan de buitenzijde waardoor het niet uitmaakt of je het raam naar binnen opent of gekanteld openzet. Deze hor sluit altijd perfect dankzij de unieke afdichting die geen beschadigingen aan het kozijn aanbrengt. De hor kan geplaatst worden in kunststof, houten en aluminium kozijnen zonder enige montage.

Een raamhor heeft veel voordelen

Een raamhor is heel handig en functioneel. Het kan geplaatst worden in veel soorten ramen, ook als die heel groot zijn. Ze sluiten soepel en gaan mooi op in de rest van het interieur doordat het aluminium frame niet alleen heel stevig is maar ook van een subtiel design. De raamhor is leverbaar in vijf profielkleuren en kan voorzien worden van verschillende soorten horrengaas.

Horrengaas naar keuze

Kwaliteit staat centraal in onze woonwinkel, en dus zorgen we ervoor dat ook de raamhorren gemaakt worden zoals jij dat wenst. Met het horrengaas van jouw keuze. Je kunt het natuurlijk met gewoon zwart of grijs horrengaas bestellen. Maar heb je een allergie zoals hooikoorts? Dan is het goed te weten dat je in de raamhor ook Transpatec® pollenwerend horrengaas kunt laten zetten. Dat houdt wel 90% tot zelfs 99% van de pollen tegen, afhankelijk van welk type pollenwerend gaas je kiest. Wil je liever juist maximale ventilatie en uitzicht door de raamhor heen? Dan hebben we ook het extra transparante horrengaas voor je.

Een zakelijke of een particuliere raamhor

Of je een raamhor nu voor jouw huis of bedrijf zoekt, voor ons is het geen verschil. Wij hebben ze in verschillende varianten en adviseren je graag zodat je altijd de juiste vindt voor jouw locatie. Huis of bedrijf dus. Wil je een raamhor op de zaak? Of gewoon vanuit privé? Wij staan altijd voor je klaar met het beste advies.

Vakmanschap van John van Zweden Wonen, Den Haag, ook bij raamhorren

Een ervaren team staat voor je klaar in onze woonwinkel; om je te adviseren, om de raamhorren in te meten, te laten maken en als je wil ook te plaatsen. Met vakmanschap zorgen we ervoor dat ook de raamhorren perfect passen zodat je er maximaal van kunt genieten. Ontdek het zelf en kom langs voor de diverse voorbeelden en persoonlijk advies.

‘Waar service nog gewoon is’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam