HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen in Den Haag, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Meetservice

Rolgordijnen, altijd mooi in elke ruimte

Rolgordijnen staan altijd mooi, in elke ruimte. Van de woonkamer tot de badkamer en van de slaapkamer tot een kantoor, het is de ideale raamdecoratie. Ze zijn veelzijdig, functioneel en multi-inzetbaar. En de rolgordijnen uit onze woonwinkel laten we ook nog naar wens afwerken. Maatwerk en kwaliteit dus, dat is wat je krijgt bij John van Zweden Wonen in Den Haag.

Strak en sfeervol

Rolgordijnen zijn zowel strak als sfeervol en wij zorgen ervoor dat ze ook perfect passen bij jouw interieur. Je kunt in onze woonwinkel kiezen uit bijna 300 gordijnstoffen, variërend van transparant tot verduisterend. En daarnaast zijn er ook nog de trendy duo-rolgordijnen. Wij helpen je een keus te maken uit het ruime aanbod zodat je altijd iets vindt dat goed staat bij jouw woonstijl.

Rolgordijnen voor grote en brede ramen

Rolgordijnen zijn heel functioneel; grote ramen bedekken ze met gemak en brede ramen zijn ook geen probleem. Een rolgordijn past voor ramen met een breedte tot 4,2 meter. Is het raam waar je iets voor zoekt nog breder? Dan kunnen we twee rolgordijnen aan elkaar koppelen. Op die manier zijn ramen tot wel 8 meter mogelijk voor de rolgordijnen uit onze collectie. En zoek je een isolerend rolgordijn of een die brandvertragend is? Vraag het ons, we hebben namelijk ook daarvoor de juiste gordijnstoffen.

Op maat gemaakt

Rolgordijnen lijken rechttoe-rechtaan, maar ze kunnen naar wens afgewerkt worden. Wij maken ze altijd op maat zodat het precies naar jouw smaak is. Je hebt daarin natuurlijk de keuze uit kleur, dessin, motieven die ingeweven zijn en de coatings. En daarnaast kun je ze laten afwerken met diverse designprofielen. Die zijn er in hout en aluminium als onderlat en voor de koof. Ook kun je ze met zijgeleiding laten bevestigen, wat natuurlijk heel handig is als je verduisterende rolgordijnen neemt. Daarmee weet je zeker dat het donker in de ruimte is omdat er dan ook geen licht meer langs de zijkanten naar binnen kan schijnen.

Bij schuine ramen zoals dak- en draaikiepramen

Met rolgordijnen denk je misschien dat ze alleen geschikt zijn voor rechte ramen, maar je kunt ze ook heel goed bij schuine ramen ophangen. Zoals bij draaikiepramen of dakramen. Wij monteren ze dan met de zijkant tegen het raam aan. Hierdoor blijven ze mooi strak, ook als het raam schuin staat omdat het geopend of gekanteld is. En wil je extra verduistering? Dan monteren we ze met een lichte, strak aluminium frame.

Rolgordijnen in de keuken of badkamer

Een keuken of badkamer is vaak een lastige plek voor raamdecoratie omdat het daar altijd wel vochtig is. Toch kun je ook daar rolgordijnen ophangen. Wil je dat, dan laten wij ze van screendoek maken. Dat is een gordijnstof die schimmel- en vochtwerend is en die je ook nog gemakkelijk kunt schoonmaken. Vraag ons om advies en voorbeelden als je een rolgordijn voor jouw keuken of badkamer zoekt, we hebben volop mogelijkheden!

Contra-rollende rolgordijnen bij raamklinken

Een raamklink kan een flink obstakel zijn voor raamdecoratie, zeker voor iets dat zo strak hangt als een rolgordijn. Maar wij lossen dat eenvoudig op door het rolgordijn contra-rollend te laten maken. De gordijnstof komt dan aan de voorzijde van de buis af waardoor er meer ruimte is tussen de stof en de klink. Het rolgordijn blijft dan ook bij een raamklink mooi strak hangen. En heb je een stel ramen in een hoek? Dan adviseren wij ook deze oplossing om het netjes en strak te monteren.

Kwaliteit in rolgordijnen, bij woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag

Bij woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag vind je uitsluitend kwaliteit in raamdecoratie. Ga dus ook voor je rolgordijnen naar onze showroom, een van de grootste in Nederland. Hier vind je alles voor de inrichting van je huis en een ervaren team vakmensen staat voor je klaar. Van persoonlijk stylingsadvies tot en met het inmeten en monteren, je kunt op ons rekenen!

‘Waar service nog gewoon is’

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Onze showroom