HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Scala® XL7 jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Scala® XL7 jaloezieën

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen in Den Haag ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Scala® XL7: de grootste aluminium jaloezieën

Groot, groter, grootst… en de Scala® XL7; deze imposante aluminium jaloezieën zijn bijna 7 meter breed. Van dezelfde topkwaliteit als de andere aluminium jaloezieën van dit merk en natuurlijk ook elektrisch bedienbaar. Kom zelf het strakke design van de grootste aluminium jaloezieën bekijken, vanzelfsprekend in een van de grootste woonwinkels van Nederland: John van Zweden Wonen in Den Haag.

Indrukwekkend in elke ruimte

Ronduit indrukwekkend, zo mag de Scala® XL7 jaloezie wel genoemd worden. Het is van het Toppoint merk Scala, dus van uitstekende kwaliteit. Zo is ook hierbij gekozen om elk onderdeel van aluminium te maken waardoor het duurzaam en robuust is en geschikt voor elke ruimte. Althans, elke grote ruimte. Want de XL7 staat voor extralarge; deze jaloezieën zijn 690 cm breed. En dan heb je wel een flinke plek nodig! Vind je het robuuste van de aluminium jaloezieën ook heel mooi, maar heb je niet zulke hele grote ramen? Kijk dan eens bij de andere aluminium jaloezieën van Scala®. Die verkopen we ook in onze woonwinkel, ze zijn in kleinere afmetingen maar verder van dezelfde uitstekende kwaliteit en in net zulk mooi design.

Als raamdecoratie of roomdivider

De XL7 jaloezieën kunnen geleverd worden met lamellen van 50 mm of 70 mm breed. Je kiest daarmee eigenlijk voor imposant of nog imposanter! En weet je dat deze jaloezieën niet alleen als raamdecoratie gebruikt worden? Ze zijn ook ideaal als roomdivider in een kantoortuin of grote vergaderzaal. Door de grote afmeting en het gemak van elektrische bediening kun je deze strakke jaloezieën heel goed gebruiken als afscheiding in zakelijke ruimtes. Met een druk op de knop breng je de jaloezieën omhoog en heb je alle ruimte. Zijn er kleinere zalen nodig voor plenaire bijeenkomsten? Dan laat je de XL7 jaloezieën weer zakken. Met het strakke design is de Scala® XL7 een perfecte aanvulling in elke industriële omgeving.

Maatwerk in design

De jaloezieën XL7 zijn van zichzelf al mooi en strak vormgegeven. Maar er is ook nog maatwerk in het design mogelijk. Je kunt kiezen uit de breedtematen voor de lamellen; 50 of 70 mm breed. Ook is er keuze in de kleur. Zo zijn er 45 verschillende kleuren bij de XL7 met breedtemaat 50 mm en 8 verschillende kleuropties bij die van 70 mm breed. De bovenbak die licht afsluitend is en onderlat in een strak design, zijn ook in meerdere kleuren leverbaar.

Elektrisch of via de app bedienbaar

Ook al is deze jaloezie heel groot, het bedienen ervan gaat heel eenvoudig; elektrisch of met een app. Dit is ook mogelijk als er geen stroompunt vlakbij is. En sluit je de Scala® XL7 aluminium jaloezie aan op een smart hub, dan kun je het bedienen via een app. Hoe dat werkt vertellen we je graag in onze woonwinkel in Den Haag.

Extralarge aluminium jaloezieën, bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Wil je weten of deze extralarge aluminium jaloezieën ook mooi zijn voor jouw huis of zaak? Vraag het ons. Wij staan voor je klaar van maandag tot en met zaterdag met volop wooninspiratie en altijd persoonlijk interieuradvies. Bezoek onze woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag en we helpen je graag verder!

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Wij meten thuis op

Onze showroom