HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij John van Zweden Wonen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook eenIso Plissé® gordijn!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs bij John van Zweden Wonen nemen echt de tijd voor je, zij geven uitstekende adviezen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen; mooi in elk raam

De Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn mooi in elk raam. Omdat de uitstraling stijlvol is en omdat ze op maat gemaakt kunnen worden voor vrijwel elk raam. ‘Blikdicht’, dat is semi-transparante raamdecoratie. En daarin hebben we in onze ruime woonwinkel veel keus in kleuren en dessins. Ontdek het nu zelf, bij John van Zweden Wonen in Den Haag.

Voor elk interieur, ook zakelijk

Met een heel ruime keuze in kleuren, stoffen en dessins zijn de Lichtdoorlatende Iso Plissé® geschikt voor elk interieur. Ook voor de zakelijke werkomgeving! Bij de blikdichte gordijnstoffen zijn namelijk ook stoffen met een vlamvertragende coating, iets dat soms door verzekeringen voor raamdecoratie op werkplekken geëist wordt. En de gordijnstoffen zelf voldoen aan de Europese norm voor lichttransmissie; een norm die aangeeft hoeveel licht doorgelaten mag worden op onder andere een werkplek.

Honingraatstructuur voor energiebesparing

Ook de Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn gemaakt met de kenmerkende honingraatstructuur. Dat is niet alleen stijlvol, het zorgt ook voor een stilstaande luchtlaag tussen de Lichtdoorlatende Iso Plissé® en het raam. Hierdoor gaat er minder warmte via het raam verloren en kan de energiebesparing maar liefst 25% zijn.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, volop gemak

De Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn net als de andere Iso Plissé® doorgaans gemakkelijk schoon te maken. Doordat ze gemaakt zijn van gordijnstof met stofwerende coating hoeven ze alleen maar voorzichtig schoongeveegd te worden met een zachte borstel. Qua bediening werken ze al net zo makkelijk; elektrisch als je dat wenst, extra veilig met het SmartCord® of gewoon met de hand via een koord of greep op de Iso Plissé® zelf. En heb je een raam met een wat afwijkende vorm? Grote kans dat de Iso Plissé® daarvoor ook op maat gemaakt kunnen worden. Wat jouw woonsituatie of woonwens dus ook is, vraag ons gerust welke passende oplossing we jou kunnen bieden met Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen!

Plooibreedtes x3

Met Iso Plissé® gordijnen het de de keuze uit drie plooibreedtes. Daarmee heb je altijd een uitvoering die past bij jouw woonsituatie. Want in smalle glaslijsten zoals van een draaikiepraam, past niet elke soort raamdecoratie. Maar wel de Iso Plissé® met de smalle plooi van 25 mm. Wil je een iets of veel bredere plooi? Dan kan dat ook; Iso Plissé® gordijnen zijn er ook met plooibreedtes van 32 en 64 mm.

Privacy en lichtinval

Blikdichte raamdecoratie betekent dat je er overdag niet goed doorheen kunt kijken terwijl er wel daglicht naar binnen kan. Maar ’s avonds schijnen ze wel door als het buiten donker is en binnen de lichten aan zijn. Voor overdag is de semi-transparante gordijnstof van deze Iso Plissé® gordijnen dus ideaal; dan bieden ze genoeg privacy en heb je ook volop daglicht. Maar voor de avond adviseren we je om ze te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen. Of kies de Iso Plissé® Day & Night. Die bestaat uit twee stofsoorten; een semi-transparante of transparante gordijnstof samen met een verduisterende. Dan heb je in een pakket meteen je raamdecoratie voor overdag en ‘s avonds.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft John van Zweden Wonen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij John van Zweden Wonen, Den Haag

De Lichtdoorlatende Iso Plissé® voor jouw interieur, die vind je bij John van Zweden Wonen in Den Haag. In onze woonwinkel, een van de grootste van Nederland, vind je alles voor jouw woning handig in een showroom. En ons team vakmensen staat voor je klaar, met persoonlijk interieuradvies en uitstekende service. Kom je snel eens langs? Je kunt voor de deur gratis parkeren en we zetten de koffie met wat lekkers voor je klaar.

‘Waar service nog gewoon is’

Ik vertel je graag alles over dit product!