HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Semi-transparante paneelgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met rolgordijnen in dezelfde tint heb ik een strakke look die precies het juiste licht doorlaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Semi-transparante paneelgordijnen in je interieur

Blikdichte en grote raamdecoratie? Dat zijn de semi-transparante paneelgordijnen van John van Zweden Wonen in Den Haag. Deze imposante panelen bieden overdag privacy, filteren het licht en zijn heel groot. We laten ze altijd op maat afwerken zodat ze ook mooi staan in jouw interieur. Benieuwd hoe deze paneelgordijnen eruitzien? Bezoek onze woonwinkel, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Hele grote raamdecoratie

Een paneelgordijn is van zichzelf al groot, maar is het voor jou nog niet groot genoeg dan laten we ze nog wat groter maken. Elk paneel kan gemaakt worden met een breedte van 50 tot 130 cm. Per paneel is de maximale hoogte 1,3 meter. En doordat de panelen vrijwel oneindig aan elkaar gekoppeld kunnen worden, maakt de breedte van het raamoppervlak eigenlijk niet uit. Ben je dus op zoek naar raamdecoratie voor grote, hoge ramen of een schuifpui? Dan is het paneelgordijn een echte aanrader!

Naar wens afgewerkt

Paneelgordijnen zijn al opvallend door hun formaat, maar jij bepaalt verder hoe je ze laat afwerken. Dat kan heel basic of nog meer aanwezig, net wat jij mooi vindt. Met de vele kleuren en dessins en de mogelijkheid om per paneel gordijnstoffen te combineren, heb je heel veel opties in afwerking. Vind je het lastig om daarin een keus te maken? Dan zijn wij er om je te helpen met persoonlijk stylingsadvies.

Afwerking, coating en transparantie

De afwerking van blikdichte paneelgordijnen is heel divers. Je kunt houten of aluminium designlatjes op de panelen laten aanbrengen. En je kunt kiezen in de openingsfactoren bij de gordijnstoffen; daarmee bepaal je de mate van transparantie. Ook zijn er verschillende gordijnstoffen waarop een coating is aangebracht, dat kan een vuilafstotende, warmtewerende of vlamvertragende coating zijn. Die laatste wordt vaak geëist als je het gordijn in een zakelijke omgeving gebruikt. Wij adviseren eigenlijk altijd om ook de vuilafstotende coating te kiezen; daarmee blijft het paneelgordijn veel langer schoon. Heb je een paneelgordijn zonder vuilafstotende coating maar wel met een vlek? Laat het ons weten en wij adviseren je hoe je die het beste kunt schoonmaken.

Zo combineer je paneelgordijnen

Het semi-transparante paneelgordijn is voor overdag heel prettig met een aangenaam lichtinval en voldoende privacy. Maar voor de avond is dat vaak niet genoeg. Wil je dan ook van je privacy genieten, dan combineer je de paneelgordijnen met andere raamdecoratie. Zoals verduisterende rolgordijnen of jaloezieën. Die rolgordijnen kun je van dezelfde stof laten maken als de paneelgordijnen. Een echte aanrader als je een rustige uitstraling in huis wil! En kies je voor houten jaloezieën? Dan kun je van hetzelfde merk ook de houten designlatjes voor op de paneelgordijnen kiezen.

Semi-transparante paneelgordijnen bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Wil je weten of semi-transparante paneelgordijnen ook mooi bij jouw interieur staan? Laat je dan informeren en inspireren bij onze woonwinkel: John van Zweden Wonen in Den Haag. Ons team met onder andere creatieve stylisten en vakkundige monteurs helpt je kiezen en zorgt dat het perfect passend voor jouw huis wordt gemaakt. Kom langs, de koffie staat altijd voor je klaar!

‘Waar service nog gewoon is’

Meetservice

Onze showroom