HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Semi-transparante plisségordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen eindelijk een goede keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Semi-transparante plisségordijnen, mooi en handig

Met semi-transparante plisségordijnen heb je altijd mooi licht in huis en prettig licht bij de werkplek. Deze blikdichte raamdecoratie past ook nog eens in heel veel soorten ramen. Ideaal dus en altijd op maat verkrijgbaar bij John van Zweden Wonen, de grote woonwinkel in Den Haag.

Blikdichte raamdecoratie

Deze blikdichte raamdecoratie zorgt voor een fraai gefilterd licht in huis overdag en weert ongewenste inkijk. Vandaar dat ‘blikdicht’ dus. Maar in de avond schijnen ze wel door als het buiten donker is en binnen de lichten aan zijn. Gelukkig kun je ook dan voor voldoende privacy zorgen; als je ze combineert met verduisterende gordijnen of dikke overgordijnen. Een stijlvolle combinatie die e ook nog eens een veel aangenamere akoestiek in huis geeft.

Twee plooibreedtes voor de plissés

Plisségordijnen zijn er in twee plooibreedtes: 20 en 32 mm. Heb je een raam met een smalle glaslijst, zoals een draaikiepraam? Dan kies je de smalste plooi. Wil je iets meer body voor het raam? Dan is die bredere plooi geschikt. Heb je geen idee wat je mooier vindt of wat beter past? Kom dan naar John van Zweden Wonen en wij helpen je met advies op maat en een ruime collectie zodat je de plooibreedtes zelf kunt vergelijken.

Gemakkelijk te bedienen

Waar je de plisségordijnen ook wil ophangen, je kunt ze altijd heel gemakkelijk bedienen. Zelfs als ze heel hoog hangen zoals in een lichtkoepel of dakraam. Je laat de plissés dan gewoon elektrisch bedienbaar maken. Met een afstandsbediening of via een app, sluit en open jij ze dan op afstand. Zijn ze niet zo hoog en wil je ze niet elektrisch bedienen? Dan zorgen we dat er een of twee handgrepen op komen, afhankelijk van de breedte van het gordijn.

Altijd maatwerk

Wij leveren altijd maatwerk, en dus ook met de plisségordijnen. Dat begint al met het stylingsadvies waarbij we met jou kijken naar de beste match voor jouw interieur. En we houden rekening met jouw wensen; is het voor een woonplek die snel warm wordt als de zon op de ramen schijnt? Dan raden we je de plisségordijnen met warmtewerende coating aan. Wil je de plissés als raamproduct bij jouw werkplek? Dan is een vlamvertragende coating vaak gewenst. En wil je dat ze lang mooi blijven zonder dat je ze steeds moet schoonmaken? Dan hebben we gordijnstoffen met een vuilafstotende coating.

Bevestiging van plisségordijnen

Het bevestigen van de plisségordijnen kan heel goed met het handige montagesysteem EasyClick. Je hoeft dan niet te schroeven of te boren in de kozijnen omdat dit met klittenband tegen de kozijnen aan bevestigd wordt. Dit is niet alleen makkelijk, het ziet er ook strak en heel netjes uit. Het frame kan in vijf verschillende RAL-kleuren geleverd worden en is gemakkelijk uit de kozijnen te halen. Bijvoorbeeld als je erbij wil om de ramen te lappen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft John van Zweden een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialisten informeren je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen voor elk raam

Voor welk raam jij ook raamdecoratie zoekt, de semi-transparante plisségordijnen kunnen altijd. Kom langs voor advies en inspiratie. Onze woonwinkel behoort tot de grootste van Nederland dus je kunt hier veel zien, veel combinaties uitproberen en volop persoonlijk stylingsadvies verwachten. Zien we je snel? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en er staat altijd koffie voor je klaar.

‘Home is where your story begins, enjoy’

Advies op maat