HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Semi-transparante rolgordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met de strakke cassette aan de bovenzijde en de mooie champagnekleurige onderlat zijn mijn rolgordijnen heel stijlvol geworden.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om alles goed te bekijken.”

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Blikdichte rolgordijnen zijn semi-transparant

Wil je blikdichte rolgordijnen? Die rolgordijnen waarmee je overdag wel zacht licht in huis hebt maar geen ongewenste inkijk? Dan kies je voor semi-transparante rolgordijnen. En voor privacy in de avond, combineer je ze met dikkere overgordijnen die verduisteren. Vind de combinatie die het mooist staat bij jouw interieur in onze woonwinkel: John van Zweden Wonen in Den Haag. Wij helpen je kiezen met ons gratis stylingsadvies.

Voor thuis en op de zaak

Deze gordijnstof filtert het licht heel aangenaam waardoor deze blikdichte rolgordijnen geschikt zijn voor thuis en voor op de zaak. Met semi-transparante rolgordijnen heb je geen irritant licht dat in een beeldscherm schijnt en zorgt altijd voor een aangenamere sfeer in huis dankzij de zachte lichtinval. En vind je dat er toch nog teveel licht door deze rolgordijnen heen komt? Dan laten we je graag de isolerende rolgordijnen zien of de gordijnstoffen die een metallic of perlex coating hebben. Dat houdt nog meer licht tegen.

Design afwerking

Ook van rolgordijnen kun je een uniek element in je interieur maken, met een mooie design afwerking. Elk rolgordijn heeft diverse opties om naar wens aan te passen zoals de onderlatten. Die kunnen we niet alleen als de basic lat leveren, maar ook mooi ovaal gestoffeerd, in strak aluminium of sfeervol hout. Kies de uitvoering die past bij jouw interieur en je rolgordijnen maken dan een mooi onderdeel van jouw woonstijl uit.

Op maat gemaakt

Ook de semi-transparante rolgordijnen worden bij ons op maat gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat ze perfect passen bij jouw interieur en woonwensen. Wil je graag maximaal comfort? Dan maken we ze elektrisch bedienbaar zodat je ze kunt openen en sluiten met een appje. Moet het rolgordijn in een schuin raam? Dan adviseren we je ze te laten monteren met zijgeleiding. En de afwerking zelf kunnen we geheel kleur gecoördineerd laten maken of met een cassette. Kom naar onze woonwinkel dan laten we je zien wat er allemaal mogelijk is.

Combinaties met dikkere gordijnen

Bij blikdichte rolgordijnen passen dikkere gordijnen heel erg goed. Zoals mooie overgordijnen. Deze sfeervolle combinatie maakt het ook meteen comfortabel in huis. Samen zorgen ze voor privacy in de avond maar het geeft ook een betere isolatie en akoestiek. En heel belangrijk; het ziet er sfeervol uit. Combineer rolgordijnen met gordijnen en je hebt een mooie set raamdecoratie die jouw interieur echt af maakt.

Dezelfde gordijnstof voor rolgordijnen en paneelgordijnen

Paneelgordijnen kunnen we van dezelfde gordijnstof laten maken als rolgordijnen. Dat is een aanrader als je in een ruimte zowel grote als kleine ramen hebt. Door de verschillende raamdecoratie van dezelfde stof te laten maken, heb je toch een uniforme look en een rustige sfeer in je interieur.

Semi-transparante rolgordijnen met gratis stylingsadvies

Twijfel je of semi-transparante rolgordijnen mooi staan in jouw interieur? Vraag het ons dan. Met ons stylingsadvies staan wij persoonlijk voor je klaar en laten je de vele inspirerende voorbeelden uit ons ruime aanbod zien. Zodat jij straks precies weet wat je echt wil in jouw interieur en wat het meeste past bij jouw woonstijl. Kom dus langs, in onze grote showroom zie je veel voorbeelden en woontrends en is er een heel ruime keus in raamdecoratie. Je vindt ons net buiten Loosduinen in Den Haag.

‘Waar service nog gewoon is’

Advies op maat

Meetservice