HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Sharp Wave® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Sharp Wave® gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij John van Zweden Wonen in Den Haag krijg je full-service. Interieuradvies gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave®; strak, breed en hoog in-between gordijn

Strak geplooid en zachte gordijnstof? Dat is de Sharp Wave®. Een in-between gordijn met opvallend scherpe plooien. Stijlvol en veelzijdig past het Sharp Wave® gordijn bij elke woonstijl. Ook dit gordijn uit de Toppoint-collectie is te koop bij John van Zweden Wonen in Den Haag. We nodigen je uit het snel zelf te komen bekijken!

Zachte gordijnstof, messcherpe plooien

Een strak lijnenspel door de messcherpe plooien terwijl de in-between gordijnstof aangenaam zacht is; dit unieke contrast vloeit moeiteloos samen in het bijzondere Sharp Wave® gordijn. Elke baan gordijnstof is middels een heel fijne en opengewerkte naad aan de volgende baan verbonden. En precies die naden vormen de messcherpe vouwen. Zo blijft dit gordijn altijd strak in de vouw terwijl de zachte stof soepel voor het raam valt.

Oneindig breed, opvallend hoog

Doordat elke baan gordijnstof als een paneel aan de volgende baan verbonden is, kan dit gordijn oneindig breed gemaakt worden. Er wordt steeds weer een nieuw paneel aan vastgezet! Maar ook de hoogte is heel opvallend; de Sharp Wave® kan tot wel 309 cm hoog gemaakt worden. Het mag duidelijk zijn; dit bijzondere raamproduct is indrukwekkend. Of je nu hoge ramen hebt, brede ramen of hoge en brede ramen samen… met deze unieke in-between heb je altijd passende en mooie raamdecoratie.

Finishing touch naar wens

De Sharp Wave® werken we naar wens voor je af. Jij bepaalt zo de finishing touch van dit veelzijdige gordijn. En dat is wel zo handig, want daarmee zorg je ervoor dat het perfect passend gemaakt wordt voor jouw interieur. Qua afwerking heb je verschillende opties: de gordijnstof is er in meerdere trendkleuren en de afwerkingsband en haken zijn er in wit en zwart. Voor de design trekstang, het bedieningselement waarmee je het gordijn opent en sluit, kun je kiezen uit de kleuren structuurwit, grijs of structuurzwart.

Sharp Wave® het strakke gordijn voor elk interieur

Als je een gordijn opzijschuift, dan heb je meestal een dik pakket stof aan de zijkant hangen. Dat is niet het geval met de Sharp Wave®. Dankzij die messcherpe vouwen en de zachte gordijnstof schuift het samen tot een smal, strak pakket. Geopend of gesloten, dit gordijn is altijd superstrak! Precies dat is ook de reden dat het mooi staat bij elk interieur; retro, landelijk, modern of minimalistisch. Dit strakke gordijn past overal.

Combinaties met andere raamdecoratie

De Sharp Wave is een in-between gordijn waardoor je overdag subtiele lichtinval in huis hebt met wat privacy. Maar ’s avonds kijk je er toch door naar binnen. Wil je dat niet, dan combineer je het met andere raamdecoratie. En dat kan heel goed met bijvoorbeeld Duettes, plisségordijnen, verduisterende rolgordijnen of aluminium of houten jaloezieën.

Ontdek de Sharp Wave® bij John van Zweden Wonen

Dit bijzondere gordijn is iets dat je eigenlijk in het echt moet zien. En dat kan, bij een van de grootste woonwinkels in Nederland: John van Zweden Wonen. Wij hebben de Sharp Wave® en laten je graag zien hoe je dit mooi kunt combineren en adviseren je persoonlijk hoe je dit mooie, stijlvolle raamproduct ook kunt toepassen in jouw interieur. Kom je snel langs? Voor de deur kun je gratis parkeren en we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon is’