HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Stoffen lamellen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Nooit verwacht dat stoffen lamellen zó mooi konden staan. Verrassend. De adviseurs van John van Zweden Wonen weten waar ze het over hebben.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Stoffen lamellen voor sfeer in jouw interieur

Stoffen lamellen brengen een zachtere sfeer in je interieur en in onze woonwinkel in Den Haag hebben we een ruime keuze in kleuren en dessins in gordijnstoffen. Hier vind je dus altijd de perfecte match voor jouw huis. Bezoek John van Zweden Wonen, een van de grootste woonwinkels in Nederland en specialist in raamdecoratie.

Stoffen lamellen met een plus

Wist je dat je met stoffen lamellen meer keus hebt dan alleen het dessin of de kleur? Je kunt namelijk ook kiezen voor gordijnstoffen met een coating. Zo’n coating kan vlamvertragend zijn, warmtewerend of lichtwerend. Een echte plus dus voor jouw interieur, want behalve dat de stoffen lamellen meer sfeer brengen, zorgen ze ook voor meer veiligheid of voor een aangename temperatuur in huis!

Stoffen lamellen voor vochtige ruimtes

Bij stoffen lamellen denk je vast niet aan raamdecoratie voor jouw badkamer of keuken. En vaak kan dat ook niet. Tenzij je ze laat maken van de gordijnstof No Limits. Die is schimmel- en vochtwerend. Een hele sterke stof dus maar wel een die ook heel soepel is en dus geschikt voor vochtige ruimtes. Wil je stoffen lamellen in de badkamer of keuken? Kies ze dan nu uit bij de woonwinkel in Den Haag.

Voor aangenaam licht bij je werkplek

Een werkplek moet voldoende licht hebben, maar niet te veel en niet te fel. Stoffen lamellen zijn daarom ideaal als raamdecoratie bij jouw werkplek. Thuis of op de zaak. Afhankelijk van de stofdikte die je kiest, filteren ze het licht een beetje tot heel veel. En natuurlijk hebben ze verder dezelfde voordelen als andere lamellen; je kunt ze naar wens kantelen voor de lichtinval zoals jij die op dat moment wil. De ideale raamdecoratie voor jouw werkplek? Dat kunnen zomaar eens stoffen lamellen zijn!

100+ tinten, veel dessins en keuze in stofdikte

Natuurlijk zijn stoffen lamellen ook geschikt voor elke andere ruimte. In de woonkamer, de hal en de slaapkamer, overal komen deze mooie lamellen goed tot hun recht en voegen ze sfeer en stijl toe aan het interieur. Je kunt ze dan ook altijd helemaal naar wens laten uitvoeren. Wij hebben al meer dan 100 tinten waar je uit kunt kiezen, nog veel meer dessins en je hebt ook volop keuze in de stofdikte; van transparant tot verduisterend. Wordt kiezen hierdoor juist lastig? Dan helpen wij je met ons gratis interieuradvies!

Drie lamelbreedtes

Bij de stoffen lamellen van Toppoint heb je de keuze uit een drietal lamelbreedtes: 89 mm, 127 mm en 250 mm. De smalle lamellen hebben een ketting met verzwaringsgewicht waardoor ze mooi blijven hangen. De bredere die lijken op een smal paneelgordijn, kunnen we naar wens laten afwerken met houten latjes. Een bijzonder accent waardoor je het perfect kunt laten aansluiten bij jouw woonstijl.

Schoonmaken van stoffen lamellen

Een ander voordeel van stoffen lamellen is dat je ze meestal goed zelf kunt schoonmaken. Wat de beste manier daarvoor is, is wel afhankelijk van de stofsoort die je gekozen hebt. Soms kunnen ze in de wasmachine, andere moeten met een zachte borstel worden afgenomen en weer andere met een vochtige doek. Het belangrijkste is dat je voordat je aan het schoonmaken begint, altijd goed de wasinstructie checkt. Weet je het niet zeker of twijfel je? Vraag ons dan om advies.

Stoffen lamellen, bij John van Zweden Wonen

Doe wooninspiratie op in onze ruime showroom; met 2.500 m2 hebben we hier alles voor jouw woning en passend bij elke woonstijl. Ons team staat voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. Of je dus op zoek bent naar stoffen lamellen of nog niet zeker weet welke raamdecoratie bij jouw interieur het mooiste zal staan, je bent altijd welkom bij John van Zweden Wonen. Tot snel!

‘Waar service nog gewoon is’