HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vloerkleden en tapijt

Vloerkleden en tapijt

623

keuzes

Een mooi vloerkleed of tapijt voegt écht iets toe. Kom langs en bekijk de mogelijkheden.

Een vloerkleed of tapijt koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De kleuren, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“John van Zweden Wonen is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloerkleed kan ook heel goed op een tapijt! Zo combineer je verrassend.’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

‘Waar service nog gewoon is’

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij John van Zweden Wonen

Tapijt voor elk interieur

Met tapijt maak je van je huis een warm thuis. Wij hebben tapijten van uitstekende merken in tal van kleuren, dessins en structuren. Voor welk interieur je ook een tapijt zoekt, je vindt het bij John van Zweden Wonen, de woonwinkel in Den Haag.

Kwaliteitsmerken

Vloerbedekking voor je vloer, als vloerkleed, een traploper of tapijttegels, tapijt kent vele vormen. En al die varianten kunnen wij jou leveren, in de uitvoering die het beste past bij jouw interieur. Bij ons vind je tapijt van onder meer de kwaliteitsmerken Ambiant, Desso en Interfloor en ons team helpt je graag een keus te maken met het persoonlijke stylingsadvies.

Voordelen van tapijt

Met tapijt in huis of op de zaak geniet je van veel voordelen zoals:
• Goede geluidsdemping
• Isolatie
• Comfortabele uitstraling
Deze vloerbedekking is daardoor ideaal bij gehorige woningen maar ook voor iedereen die extra sfeer en warmte in huis wenst. En wist je dat tapijt op de trap niet alleen minder geluidsoverlast veroorzaakt maar ook het risico op uitglijden vermindert?

In elke gewenste kleur, textuur en dessin

Net zoals dat elk interieur anders is, is ook elk tapijt verschillend. Wij hebben ze in tal van soorten; geweven, gebreid of getuft. In rustige kleuren of met opvallende dessins. In een vintage look, een tribal motief of met een ander bijzonder patroon. Stuk voor stuk zijn het prachtige tapijten van hoge kwaliteit die we op maat maken. Wil je dat ze ook thuis of op de zaak gelegd worden? Dan kan dat tegen een meerprijs.

Voor thuis of in projecten

Een tapijt voor thuis moet aan andere eisen voldoen dan een tapijt dat nodig is voor een zakelijke omgeving. Vertel ons dus wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wij helpen je de geschikte vloerbedekking daarbij te vinden. Wij hebben tapijten voor consumenten thuis en voor projectvloeren en kunnen dus ook jouw tapijt leveren.

Kwaliteit en service in tapijten, bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Wil jij ook graag een comfortabele en sfeervolle vloer? Laat je dan inspireren door de vele tapijten in onze grote woonwinkel. Met een showroom van 2.500 m2 hebben we hier alle ruimte voor de vele tapijten die je dan ook uitgebreid kunt bekijken en beoordelen. En twijfel je wat mooi zal staan in jouw interieur? Dan zijn wij er om je te helpen met de gratis stylistenservice. Kom dus langs en vind het tapijt voor jouw interieur. We zijn gevestigd net buiten Loosduinen, voor de deur is gratis parkeergelegenheid en we staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar.