HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

Transparante gordijnen

bij John van Zweden Wonen in Den Haag

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Transparante gordijnen zijn helemaal terug van weggeweest. Mooi samen met jaloezieën.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Den Haag

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-17.00

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Inbetween Royal

Transparante gordijnen voor sfeer en mooi licht in huis

Transparante gordijnen voor de ramen zorgen voor meer sfeer, ze filteren het licht in huis en zijn er altijd in een variant die past bij jouw interieur. Wat jouw woonstijl ook is. In onze woonwinkel hebben we een heel uitgebreide collectie transparante gordijnen. Ervaren en enthousiaste stylisten staan voor je klaar om je te helpen daarin een keus te maken. Bezoek dus onze woonwinkel John van Zweden Wonen in Den Haag.

Veel en van hoge kwaliteit

Dat we veel keus hebben met onze collectie transparante gordijnen, is prettig. Maar nog veel belangrijker is de kwaliteit van deze collectie; die is uitstekend! Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van Topoint hebben we een ruime keus in kleuren en dessins terwijl deze gordijnen ook van hoge kwaliteit zijn. Ze worden namelijk gemaakt volgens de laatste technieken met innovatief garen. Hierdoor zijn ze zowel vuilafstotend en vochtbestendig als vlamvertragend en met een hoge kleurechtheid. Daarbij isoleren ze ook nog en zijn geluiddempend.

De juiste plooi voor elk transparant gordijn

Een gordijnplooi is bepalend in de sfeer in huis. Een soepelvallende plooi oogt nonchalanter en moderner dan een strakke en meer chique driedubbele plooi. De woonstijl heeft dus invloed op de plooi die je kiest, maar ook de gordijnstof. Hoe dikker of stugger die is, hoe minder mogelijkheden in plooisoorten er zijn. Gelukkig geldt dat niet bij de transparante gordijnen; die gordijnstof is zo soepel dat je eigenlijk elke plooi kunt kiezen. Je hebt daarbij de keus uit:
• Enkele plooi; een eenvoudige gordijnplooi voor een rustige uitstraling. Hiermee valt het gordijn soepel.
• Dubbele plooi: een gordijnplooi waarbij het gordijn wat ruimer valt en rijker oogt. Deze plooi geeft de raamdecoratie meer volume.
• Tri-plooi: de driedubbele gordijnplooi die heel royaal is en voor een meer klassieke sfeer zorgt.
• Ingeslagen ring: het stoere alternatief voor de gordijnplooi. Hiermee krijgt het interieur een robuustere uitstraling. Het past bij veel woonstijlen.
• Wave: de perfect golvende gordijnplooi. Het effect is zoals die bij de ingeslagen ring maar het oogt meer klassiek.
Combineer je twee gordijnproducten zoals een transparant gordijn met een overgordijn? Weet dan dat wij ervoor zorgen dat de gordijnplooien van beide gordijnen gelijk zijn zodat het altijd mooi valt.

Vlamvertragend

Meer veiligheid in huis of op de zaak krijg je met vlamvertragende gordijnen. En dat kan ook met de transparante gordijnstoffen uit onze collectie. Die voldoen aan de Franse norm M1 en/of de Duitse norm B1. Die normen zijn een indicatie dat met deze gordijnen er minder risico is op brandschade. Een norm die ook vaak als eis wordt gesteld door verzekeringsmaatschappijen bij raamdecoratie voor zakelijk gebruik. Wil je dus transparante gordijnen ophangen voor de ramen van jouw kantoor? Dan vind je die bij onze woonwinkel!

Persoonlijk stylingsadvies bij transparante gordijnen

Weet je nog niet zeker welke transparante gordijnen het mooiste staan bij jouw interieur? Dan kom je naar John van Zweden Wonen waar je altijd kunt rekenen op vakkundige service en een gratis, persoonlijk stylingsadvies. Kom snel langs, we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

‘Waar service nog gewoon is’

Meetservice

Bloem